Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 29 квітня 2024
20:04

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

ПроНовострой


8 квітня 2024, 12:42

єОселя — зміни у програмі в 2024 році

єОселя — іпотечна програма кредитування окремих категрій населення України за пільговими процентними ставками 3% та 7%.

Інформація взята за статтею єОселя 2024 у блозі ПроНовострой.

Які основні показники програми на сьогодні
З початку програми до березня 2024 року до банків через Дію звернулося близько 20 тис. осіб, з яких 8,4 тис. отримали кредити, що становить приблизно 40% від усіх звернень у банки.
У 2024 році до бюджету закладено кошти на видачу близько 12 000 іпотечних кредитів. Для порівняння, 2023 року було видано 5855 кредитів усіма банками-учасниками програми.

єОселя у Дніпрі
Найактивніший регіон — Київ та Київська область, майже 45% усіх виданих кредитів припадає саме на нього. Наступними у реалізації державної програми є Львівська, Вінницька, Волинська, Одеська та Чернігівська області. Дніпро, нажаль, зараз зовсім не актвине у іпотечній програмі. На зараз у цю програму акредитовано дві новобудови: ЖК Янтарний та ЖК Вертикаль, які акредитовані в Ощадбанку та Укргазбанку відповідно. Також є багато новобудов з доступною єОселею на вже збудовані квартири, повний список доступний у статті: єОселя новобудови Дніпра

Основні зміни у 2024 році
1. За допомогою програми єВідновлення тепер можно оплатити частину квартири або будинка, а на іншу частину взяти єОселю
2. Тепер в єОселю можно взяти частний будинок, доступна площа 62,5 м2 на одну людину, на кажного наступного члена сім'ї +21 м2.



Останній раз редагувалося: 08.04.2024 12:44
Переглядів: 68
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті