Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 4 травня 2024
17:16

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


7 грудня 2023, 17:59

Хвилинка релаксу

Зараз наша країна переживає скрутні часи, період який залишиться у пам’яті громадян назавжди. Від пережитого побаченого почутого настає розпач, стан під час якого людині важко знайти у собі сили щоб просто жити далі, не опускати руки не заводити себе у стан смутку та відчаю. У такі хвилини, варто пам’ятати, якщо здатись легше не стане, нічого не зміниться. Щоб зміни на краще відбулись потрібно наполегливо працювати у першу чергу над собою, кожного дня, кожної хвилини. Починати варто з простих і приємних речей, склянки гарячого чаю, позитивної думки, розмови з рідною та близькою людиною. Можливо варто поглибитись у приємні спогади, зайнятись улюбленою справою тим, що приносить задаволення від життя та допомагає розкритись. У кожної людини своя улюблена справа яка на деякий час може відволікти від набридливих негативних думок. Стан небажання та пустоти може спіткати будь кого та будь де.
Працівники Новокодацького РВ філії Державної установи «Центр пробації» для покращення настрою та декількох хвилин релаксу, скористались можливістю та погодились на пропозицію Максима, соліста та автора пісень власного гурту «May Day» прослухавши гарну ліричну пісню.





Переглядів: 172
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті