Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 30 квітня 2024
02:37

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dn_probation


2 листопада 2022, 14:50

Патріотичне виховання суб’єктів пробації

На сьогоднішній день патріотичне виховання молоді в багатьох країнах світу займає одне з провідних місць у системі національних пріоритетів. Повага і любов громадян до власної Батьківщини, мови, традицій та культури виступають невід’ємними складовими державної політики. З метою патріотичного виховання у суб’єктів пробації співробітниками Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області 02.11.2022 року проведено лекцію на тему: «Що таке патріотизм та мета патріотичного виховання». Під час лекції суб’єктам пробації доведено, що патріотизм – це любов до Батьківщини, свого народу, турбота про його благо, сприяння становленню й утвердженню України як суверенної, правової держави, готовність відстояти її незалежність, служити і захищати її. Також роз’яснено, що метою патріотичного виховання є становлення патріота України який готовий прийняти її минуле і сьогодення, щоб в подальшому творити майбутнє, відстоювати територіальну цілісність, та сприяти єднанню українського народу як державної нації.





Переглядів: 154
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті