Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 26 квітня 2024
20:46

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dn10_probation@ukr.net


12 січня 2022, 09:41

Співпраця з мобільною амболаторією МБФ ''Альянс громадськго здоров'я''

У різних куточках України триває впровадження позитивних ініціатив і практик у сфері соціальної адаптації засуджених. Зокрема, для надання комплексних послуг з профілактики ВІЛ, туберкульозу та вірусного гепатиту С. Органи пробації налагоджують співробітництво з громадськими та благодійними організаціями, які мають додаткові ресурси та кваліфікованих спеціалістів для надання відповідних соціальних послуг особам, які відбувають покарання в громаді (перебувають на обліку органів пробації).

11.01.2022 з метою виявлення та запобігання поширення інфекції вірусу імунодефіциту людини серед суб’єктів пробації, які перебувають на обліку Самарського районного відділу державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області, мобільною амболаторією МБФ ''Альянс громадськго здоров'я'' проініційовано та проведено безкоштовне тестування на ВІЛ – інфекцію, туберкульоз та вірусний гепатит С.

Бажаючим суб’єктам пробації були проведені тести, які визначають наявність в крові антитіл до вірусу і робляться «експрес-методом» через забір крові з пальця. .


11.01.2022


Останній раз редагувалося: 12.01.2022 09:42
Переглядів: 191
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті