Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 26 квітня 2024
12:20

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


22 березня 2021, 09:59

Правда про наркотики

17.03.2021 співробітниками Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» спільно з керівником Громадської організації «Довіра Дніпро» Дмитром Потась проведено захід на тему «Правда про наркотики» для неповнолітніх суб’єктів пробації.
Шкідливі звички, що формуються у підростаючого покоління, негативно впливають на їхнє подальше життя. Нерідко ці звички спонукають молодь переступити межу дозволеного і приводять їх на лаву підсудних. А далі слідство, суд і виправні колонії. Не дати зламатись, повірити в себе, допомогти стати на шлях виправлення – те, що нині суспільство повинно зробити для таких людей - зазначив керівник громадської організації Дмитро Потась.
Старший інспектор відділу майор внутрішньої служби Олександр Гармаш розповів присутнім про шкідливість наркотиків, їхній вплив на психіку та організм людини, ознайомили присутніх з пріоритетами здорового способу життя.
Метою проведеного заходу – є інформування неповнолітніх клієнтів пробації про наслідки вживання наркотичних засобів та куріння, ознайомлення з нормативною базою кримінальної відповідальності за розповсюдження і зберігання наркотичних засобів.







Переглядів: 222
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті