Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
17:17

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


8 грудня 2020, 10:37

Обговорення актуальних питань щодо домашнього насильства

02.12.2020 по запрошенню начальника служби у справах дітей Слобожанської селищної ради Діденко Ольги спільно з працівниками відділу соціального захисту населення КЗ «Центру надання соціальних послуг» Слобожанської селищної ради», офіцерів громади Дніпровського РВП ДВП ГУНП у Дніпропетровській області, психологом КЗ «Слобожанського навчально-виховного комплексу № 1», заступником начальника Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області проведена нарада, на якій обговорювались питання щодо запобіганню та протидії домашньому насильству та насильству за ознаками статі, також обговорювався план заходів, запланованих до 2023 року.
На нараді було наголошено, що 11.01.2019 р. набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України з метою реалізації положень Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами». Зазначеним Законом передбачено, що у разі притягнення кривдника, зокрема дитини - кривдника, до кримінальної відповідальності, судом на нього може бути покладено обов’язок пройти пробаційну програму відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 76 КК України (ч. 12 ст. 28). Аналогічна норма також міститься у ст. 28-1 Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків».


Світлана Ковальчук
заступник начальника Дніпровського
районного відділу філії Державної
установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області



Нарада


Останній раз редагувалося: 08.12.2020 10:46
Переглядів: 196
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті