Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 29 квітня 2024
23:52

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

medisum


23 січня 2020, 18:38

ПАТ «Аграрний фонд» 27.01.2020 р. на електронних торгах Української універсальної біржі реалізує соняшник некласний

Провідний оператор аграрного сектору України ПАТ «Аграрний фонд» продає 27.01 на електронних торгах Української універсальної біржі продає соняшника некласний. Повідомляє прес-служба біржі.
Перші об’єми соняшника некласного товариство реалізує на електронних торгах вже 27.01.2020 року. Тож торги будуть цікаві як представникам великих олійно-екстракційних та маленьких переробних підприємств, так і дистриб’юторам та експортерам.
Усі електронні торги зерновими на Українській універсальній біржі ПАТ «Аграрний фонд» проводитиме з використанням Електронної торгової системи «Trade». Для участі у торгах бажаючі повинні зареєструватися, звернувшись у відділ біржових операцій за номером +38 (044) 221-32-33, +38(0532) 56-00-37. Додаткова інформація за посиланням uub.com.ua
Загалом ПАТ «Аграрний фонд» працює задля створення сприятливих умов для розвитку сільського господарства, функціонування ринку сільськогосподарської продукції та підтримки малих і середніх агровиробників. І електронні торги на Українській універсальній біржі – один із кроків на цьому шляху.






Переглядів: 538
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті