Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 26 квітня 2024
14:23

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


21 грудня 2017, 16:11

Вже третій рік поспіль вирушає на український Донбас екіпаж у складі помічників святого Миколая

Якщо хтось має дар служити, хай служить, якщо дар навчати, хай навчає, якщо підбадьорювати, хай підбадьорює, якщо роздавати, хай робить це щедро,+ якщо головувати, хай робить це старанно,якщо виявляти милосердя, хай робить це з радістю. (Рим.12:7)
З Благословіння єпископа Дніпровського та Криворізького Симеона (Зінкевича) за підтримки Международный благотворительный фонд Александра Петровского "Солидарность" здійснилось все,що задумали!
Вміючи щедро дарувати добро, вже третій рік поспіль вирушає на український Донбас екіпаж у складі помічників святого Миколая та енергійної, запальної Зебри, щоб потішити дітвору на свята.
До поїздки готувалися довго і старанно. з відкритими серцями та любов*ю збирали подарунки школярі Дніпра- 119, 147, 67, 134, 83, 101, 102, 41, 59, 23, 57, 136,108, 133 шкіл. Возили шалені водії Vasyl Chabanov, Igor Ignashev, Oleg Titov, Oleg Tyutyunnik, Pavel Zakipnyy. Теплоту сердець передавали в поробках дітки разом з Анна Пустынникова, Anna Koval,@Манана Гогититдзе, Оксана Малерик,Наталя Ігнашева - пряники це щось неймовірне! Копорація АТБ-маркет - завжди підтримує смаколиками! Международный благотворительный фонд Александра Петровского "Солидарность"-найліпші друзі, котрі завжди поруч і готові підтримати всі шалені ідеї!
Українське подвір'я духовно-культурний центр-витримало 6ти годинний марафон з упаковки подарунків та стало резиденцією святого Миколая!
Дмитро Поворотний, Курочкіна Юлія, Анастасія Теплякова, Сыч Внезапный, Oleg Fedorenko - cупер помічники святого Миколая, з якими ніколи не сумно!
Всі-всі-всі! Знайте, що посмішки дітей та їх щасливі очі - це найбільша подяка за ваше добро! і пам*ятайте-нічого не буває без любові!!!!
Святий Миколай чекає наступного року. Далі буде...
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1944560979143221&id=1769579689974685











Переглядів: 426
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті