Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 5 травня 2024
00:27

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


20 грудня 2017, 13:05

Чарівна казка про святого Миколая у Дніпрі

В Дніпровській Єпархії Україської Православної Церкви Київського патріархату, при підтримці Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» та Всеукраїнського проекту «Ukraine People Media” і Дніпропетровської обласної ради для школярів молодших класів міста Дніпро та для «Українського Подвір’я», показали чарівну казку про святого Миколая. В гості завітали діти різного віку. Долучилися до святкового настрою і дорослі. Де хто з них прийшов з дітьми , де хто окремо, але серед громадян обласного центру були і такі, хто завітав у Дніпровську Єпархію на свято, побачивши дитячу радість та весілля. А маленьким мешканцям Дніпра було весело. Їх розважали аніматори та артисти. а казка супроводжувалася світовими та святковими ефектами. Як і належить будь-якій чарівній казці, добро в ній бореться зі злом. Перемагає, звичайно добро, чому юні глядачі безмірно були раді. Після завершення вистави діти отримали подарунки від самого Миколи.А першим привітав дітей зі святом керуючий єпархією Владика Симеон.
- Сьогодні весь християнський світ відзначає це свято Божого угодника. Коли діти дивляться добру казку і як би самі в ній беруть участь, вони стають добрішими. Сьогодні добра і милосердя не вистачає всім,тому потрібно давати дітям побільше добра і робити добрі справи - зазначив Владика Симеон -
На цьому вечір для гостей не завершився. Дітей та дорослих запросили на «Українське Подвір’я», де у приміщенні Недільної школи їх пригостили гарячим чаем і святковими смаколиками та солодощами.
Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» вітаю усіх дітей зі Святом Миколая і Новорічними святами,які принесуть обов’язково їм радість та гарний настрій.

https://www.facebook.com/mbfsolidarnost/posts/301897593656612












Останній раз редагувалося: 20.12.2017 13:41
Переглядів: 476
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті