Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Вт, 30 квітня 2024
07:58

GORODСКОЙ ДОЗОР

«Гроші на оренду» від БФ «Карітас-Київ»

24.11.2022 18:55

Благодійний фонд «Карітас-Київ» продовжує допомагати внутрішньо переміщеним особам у рамках проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні 2022» отримати грошову допомогу в межах напрямку «Гроші на оренду».

– Чимало людей втратили свої домівки внаслідок бойових дій. Хтось залишив своє рідне місто назавжди, у когось взагалі нічого не залишилось через руйнування та військову агресію Росії, – розповідає керівник проєкту БО «БФ «Карітас Київ» Олег Мисько. – Тому, в рамках проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні 2022» ті, хто переїхав до Києва, мали змогу отримати кошти на оренду житла від нашого Благодійного фонду. Це допомогло людям на зекономлені кошти покрити базові потреби сім’ї, мати час для пошуку роботи та для оформлення соціальних виплат.

– Ще у вересні ми залучили до програми «Гроші на оренду» 30 родин, які найбільше потребували допомоги, – розповідає кейс-менеджер БФ «Карітас-Київ» Віталій Котов. – Головною умовою участі у програмі була наявність договору оренди, складеного терміном не менше, ніж на три місяці наперед. Перераховані кошти від фонду покривали оренду недорогої однокімнатної квартири. Людина, яка брала участь у програмі, обов’язково звітувала за перераховані кошти. Це був скріншот переводу чи, якщо оренда сплачувалась готівкою, – розписка. Така допомога надавалась протягом трьох місяців.

– Я дуже вдячна благодійному фонду «Карітас-Київ» за допомогу та підтримку моєї родини, – ділиться переселенка з Луганської області Олена Вакуленко. – Мою заявку на участь у програмі «Гроші на оренду» не залишили без уваги і ми отримали кошти на оренду житла. Оскільки я маю дитину і вона потребує постійного догляду, не можу працювати, а чоловік постійної роботи теж не має. Тому ці кошти для нас – вкрай необхідна допомога.

На сьогоднішній день програмою скористалося вже 59 домогосподарств.

За умовами програми «Гроші на оренду» її учасники – внутрішньо переміщені особи; мешкають у Києві; мають діючий договір оренди на житло та обов’язково мають відповідати одній із кризових категорій, які включені на допомогу:

самотні матері;
вагітні та годуючи жінки;
багатодітні родини;
люди з інвалідністю I та II груп;
важкохворі люди зі складними діагнозами;
самотні пенсіонери у віці понад 60 років.
Усі, хто став учасником програми, спочатку звернулися до Кризового центру БФ «Карітас-Київ», подали заявки і чекали на дзвінок від консультанта.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Специалисты Lauffer Group делятся опытом и приобретают новые знания

16.09.2016 13:22

С 14-го по 17 сентября "Одесский каравай" (Lauffer Group) традиционно принимает участие в ежегодной международной научно-технической конференции "Пищевые технологии, хлебопродукты и комбикорма", которую проводит Одесская Национальная Академия пищевых технологий (ОНАПТ).
Директор по производству "Одесского каравая" Виталий Добровольский стал одним из ключевых докладчиков на этом мероприятии, предложив к обсуждению интересную и своевременную тему анализа Европейского рынка хлебобулочных изделий, произведенных по технологии "отложенного выпекания", или замороженных хлебобулочных изделий. Он рассказал участникам о тенденциях, возможностях данного направления хлебопечения, а также перспективах рынка.

Другими докладчиками поднимались вопросы стандартизации и сертификации сырья и продукции, вопросы технического аудита и экологические аспекты пищевой, зерноперерабатывающей, хлебопекарной и кондитерской промышленности. Не остались без внимания вопросы, касающиеся ГМО.

Сотрудничество "Одесского каравая" с Одесской Национальной Академией пищевых технологий (ОНАПТ) имеет многолетнюю историю и выражается не только помощи в подготовке высококвалифицированных специалистов хлебопекарной отрасли. Для предприятия и Академии важным аспектом взаимодействия остаются постоянный обмен опытом и перспективными наработками.

Поэтому участие ведущих специалистов Lauffer Group в научно-технических конференциях, семинарах, тренингах позволяют компании идти в ногу со временем, приобретать новые знания - для их дальнейшего использования и успешного развития хлебопекарной отрасли.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Мариупольский хлебозавод Lauffer Group радует новинками

13.09.2016 19:07

Мариупольский хлебозавод, входящий в Lauffer Group, планомерно расширяет ассортимент выпускаемой продукции ТМ «Урожай».

Так, на прилавках магазинов Мариуполя уже появился хлеб «Полесский» из муки 1 сорта весом 0,500 кг. Его оптово-отпускная цена с учетом доставки составляет 4,2 грн. В настоящее время объём производства этого вида хлеба - порядка 1 тонны в сутки.

В планах предприятия до конца сентября запустить еще несколько позиций хлебобулочных изделий.

Теперь покупатель, помимо традиционного ассортимента, сможет приобрести хлеб «Успенский» формовой весом 0,250 кг. Изделие изготавливается из муки высшего сорта, оптово-отпускная цена с завода составляет 3,0 грн. - для хлеба неупакованного и 3,2 грн. – для хлеба в упаковке.

Любителей сдобы также ожидают новинки - «Рог с повидлом» весом 0,3 кг, «Плюшка «Украинская» весом 0,13 кг и «Дитяча забава» - 100-грамовая булочка в виде зайца. Вся сдобная продукция изготавливается из натурального сырья, без разрыхлителей и улучшителей - используются мука высшего сорта и другие исключительно качественные компоненты, в том фруктовые начинки. Цена булочек будет находиться в среднем ценовом диапазоне – 7,2 грн, 3,0 грн и 2,8 грн соответственно.

«Мы постоянно работаем над расширением ассортимента, экспериментируем и внедряем новые виды продукции, при этом строго следим за качеством продукции, - говорит региональный директор Мариупольского хлебозавода Lauffer Group Дмитрий Ермишкин. – Уверены, что новые хлебобулочные изделия порадует наших покупателей».

В планах предприятия – расширение географии продаж и увеличение рынка сбыта.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 26. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 9 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті