Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Сб, 27 квітня 2024
04:01

GORODСКОЙ ДОЗОР

Ставицкая Яна

Агентство Elite Models Ukraine - молодое агентство, впитавшее в себя опыт сильнейших и известнейших агентств в мире модельного бизнеса. Молодое оно не только потому, что дата его рождения декабрь 2011 года, но и потому, что за дело взялась молодая, азартная и творческая команда, готовая к достижению самых амбициозных целей. Огромный опыт одного из самых успешных мировых агентств «ELITE» является залогом безусловного успеха. Так что со всей ответственностью можно сказать, что Elite Models Ukraine - это лучшая территория для реализации своих возможностей и желаний в области моделинга, фэшн-индустрии, шоу-бизнеса, рекламы и т.д. У нас есть школа для всех желающих научиться быть красивыми и успешными. Наши педагоги - это гарантия качественных умений и навыков в области КРАСОТЫ! Мы готовим также юношей и девушек, мечтающих о карьере модели, к профессиональной деятельности. Наши модели постоянно работают в агентствах Италии, Франции, Англии, Японии, Китая, Кореи; участвуют в показах мод; снимаются в рекламе, на обложки журналов; снимаются в фильмах... Мы всегда на пике интересных событий! Интересная, насыщенная яркими событиями жизнь - это наше кредо!

День захисту дітей.

03.06.2013 12:24

1 червня - в Міжнародний день захисту дітей Дніпропетровська обласна організація ПП «УДАР» спільно з міським осередком «УДАРу» та з Жовтневою районною організацією влаштували свято для дітей навчально -реабілітаційного центру «Горлиця». Від керівників осередків - Олени Васильченко, Дмитра Легези та Руслана Колесникова малеча отримала безліч спортивних подарунків. У відповідь маленькі винуватці свята запросили гостей на екскурсію центром та влаштували показ поробок, що зробили власноруч.
«Гармонічний розвиток зростаючого покоління один з головних пріоритетів для партії «УДАР». Ми завжди намагаємося підтримувати молодь в їх починаннях, адже діти найбільш незахищена частина населення. Вони потребують уваги та допомоги, вони опора та надія майбутнього України» - сказала Олена Васильченко - голова Дніпропетровської обласної організації ПП «УДАР».
Під час екскурсії вихованці навчально - реабілітаційного центру «Горлиця» щиро раділи гостям та активно спілкувалися з «УДАРівцями». Більш за все цікавилися історією успіху голови партії - Віталія Кличка та досягненнями «УДАРу».
«Діти - наше майбутнє! Вони повинні знати, що їх люблять та про них піклуються. Сьогодні наша мета - допомогти дітлахам повірити в себе та в свої сили. Ми кажемо, кожен, хто має ціль, обов!язково її досягне та стане успішної людиною. » - наголосив голова Жовтневого районної організації ПП «УДАР» - Руслан Колесніков.
В «УДАРі» впевнені, подібні зустрічі дуже важливі, адже діти бачать позитивний приклад та переймають його. До кожного малюка потрібен індивідуальний підхід та розуміння. Тому соціальний проект «УДАРу» направлений на допомогу дітям в регіоні і набирає обертів.
«Сьогодні наша команда дарує дітям спортивний інвентар. Ми сподіваємося, він стане їм у пригоді. Для подальшого зростання здорової нації потрібно тут і зараз робити все можливе для того, щоби діти повірили в себе та змогли реалізуватися . » - зазначив голова Дніпропетровської міської організації «УДАР» - Дмитро Легеза.

Коментарі: 0


Усього 1. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті