Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 26 квітня 2024
08:47

БЛОГ

Кравчук має намір спровокувати державний переворот

08.04.2021 12:15

Будучи людиною, яка більш десяти років працює разом з Леонідом Кравчуком в Українській раді миру та спостерігає за всією його громадсько-політичною діяльністю, не можу не поділитися спостереженнями з приводу серйозних особистих змін цієї людини.



З одного боку, я був дуже радий, коли Леонід Макарович став грати більш помітну роль у політиці, та зокрема, у врегулюванні конфлікту на Донбасі. Це його дуже підбадьорило, та в подяку Володимиру Зеленському він часто по-батьківські допомагав президенту долати складні ситуації. Як тоді здавалося, Кравчук робив це з щирим бажанням допомогти молодому президенту уникнути помилок. Але з початку цього року стало дуже помітно, що ця демонстративна підтримка президента здійснювалась з абсолютно інших спонукань. По суті, Леонід Макарович на тлі всіх нинішніх проблем Володимира Зеленського активно реалізовує власні політичні амбіції. З'явилося вже багато свідчень тому, що наш перший президент має намір підставити підніжку тим, хто його повернув у велику політику. Це добре помітно в явно провокаційних публікаціях ЗМІ, де несподівано стали в лоб порівнюватися політичні здібності Кравчука та Зеленського. У коментарях під багатьма новинами про президента впадають в око опуси піарщиків Кравчука.












Ба більше, будучи знайомим з кравчуковською кухнею зсередини, повідомляю, що протягом двох останніх місяців в офісі УРМ під кураторством експертів з "Атлантичної ради" ведеться підготовка справжньої виборчої кампанії з висування Кравчука в президенти. Завдяки допомозі американських політтехнологів створені проекти майбутніх агітаційних матеріалів, а паном Новохацьким навіть отримані фінансові гарантії від зарубіжних партнерів на реалізацію цієї кампанії в будь-який час.



Нижчевикладену інформацію я публікую через те, що нардепи фракції "Слуга народу", співробітники його Офісу, а також, здавалося, його близькі люди в уряді, повністю проігнорували її. Або Зеленського вже зрадили соратники, або ЗеКоманда цілком готується залишити владу під тиском міжнародної спільноти.



Демонструю Вам макети передвиборчого плакату, значків та медичних масок із символікою Кравчука.












Так само складена програма дій "5 кроків до Криму".









Але найцікавіше в тому, що вже давно підібрані кандидати на посади в Уряд та Офіс президента. Звичайно, мені складно судити, чи встиг Кравчук особисто домовитися, наприклад, з Ігорем Смішком (майбутнім прем'єр-міністром), або з Михеїлом Саакашвілі (майбутнім міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства), але їм точно полестять такі призначення.









Леонід Макарович явно загрався в інтриги та поступає дуже погано як з етичною, так і з політичної точок зору. Замість того, щоб спокійно ділитися досвідом та далі працювати в ТКГ, він вирішив стати маріонеткою "Атлантичної ради" для майбутнього держперевороту. При цьому очевидно, що ніхто всерйоз не сприйме Кравчука, як президента на довгострокову перспективу. А це означає, що він стане тимчасовим варіантом для чергового переділу сфер впливу олігархами. Країна при цьому знову скотиться у жорстку політичну кризу, яка може закінчиться справжнім соціальним лихом. Сподіваюсь, якщо є хоча б якась можливість у чиновників та ЗМІ припинити Кравчука від масштабної зради, вони нею якомога скоріше скористуються.





Коментарі: 0 | Залишити коментар

Усього 1. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті