Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 1 травня 2024
15:03

БЛОГИ

yulstor


17 квітня 2024, 12:14

Співпраця податківців з центром надання адміністративних послуг

Днями у центрі надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП) Павлоградської міської ради відбулось засідання у форматі «круглого столу» начальника Павлоградської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ольги Радіонової з начальником відділу надання адміністративних послуг – керівником ЦНАПу виконавчого комітету Павлоградської міської ради з Ігорем Ілющенко.
Начальниця Павлоградської ДПІ Ольга Радіонова нагадала про співпрацю між Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області та Павлоградською міською територіальною громадою. Нагадала про те, що в межах роботи мобільного ЦОП суб’єктам звернень будуть надаватися адміністративні послуги та інші послуги, зокрема приймання заяв на отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків, внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб - платників податків (надалі – ДРФО), отримання відомостей з ДРФО, тощо. Надання консультацій з питань дотримання податкового законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи. Приймання податкової та іншої звітності, у тому числі документів щодо податкової знижки.
Посадовиця надала роз’яснення щодо права на отримання податкової знижки шляхом подання декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік. Для отримання податкової знижки за 2023 рік, необхідно до 31 грудня 2024 року (включно) подати до податкових органів за місцем реєстрації декларацію про майновий стан та доходи.
Радіонова Ольга, нагадала, що кожен роботодавець – фізична чи юридична особа мають дотримуватись норм трудового законодавства та пам’ятати, що у відносинах працівник – роботодавець завжди укладається трудовий договір. Цивільно-правова угода про надання послуг укладається в разі співпраці з незалежним підрядником або особою, яка забезпечує себе роботою самостійно, тобто займається підприємництвом, бізнесом.
По завершенню заходу було тематичну друковану продукцію.


Останній раз редагувалося: 17.04.2024 12:14


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті