Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 27 квітня 2024
22:07

БЛОГИ

Т. Т. І.


26 березня 2024, 16:18

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році

Днями заступник начальника Придніпровської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Оксана Бланк провела сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році».
В ході «гарячої лінії» Оксана Бланк розповіла платникам про терміни подання податкової декларації про майновий стан і доходи, коли необхідно сплатити ПДФО та військовий збір, у яких випадках необхідно обов’язково подати декларацію про майновий стан і доходи, тощо.
Відповіла на запитання стосовно можливості скористатися правом на податкову знижку за навчання, страхування життя членів сім’ї та за сплату орендної плати за житло внутрішньо переміщеними особами.
Платники податків отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання.



Останній раз редагувалося: 26.03.2024 16:18


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті