Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 24 квітня 2024
22:19

БЛОГИ

marik2104


8 квітня 2021, 09:53

В облдержадміністрації відбулося засідання міжвідомчої регіональної робочої групи

Днями у Дніпропетровській обласній державній адміністрації відбулося засідання міжвідомчої регіональної робочої групи щодо боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним на території Дніпропетровської області.
У засіданні прийняли участь начальник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Чуб Ганна та заступник начальника управління – начальник відділу контролю за виробництвом та обігом спирту, спиртовмісної продукції, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах та ліцензування торгівлі підакцизними товарами та зберігання пального управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Первой Андрій.
Міжвідомча регіональна робоча група створена з метою протидії незаконному обігу пального та боротьби із нелегальним обігом фальсифікованих, незаконно виготовлених нафтопродуктів, для забезпечення додержання суб’єктами, які здійснюють торгівлю пальним, сплати податків, виконання законодавчих вимог, щодо будівництва, безпеки праці, екології, санітарних та інших норм. До її складу входять представники ГУ ДФС, ГУ ДПС, УСБУ, ГУНП, УСР, ГУ ДСНС, обласної прокуратури, ГУ Держгеокадастр, екологічної інспекції, ДАБІ, ГУ Держпраці у Дніпропетровській області, Антимонопольного комітету, органів місцевого самоврядування, Нафтогазової асоціації України та структурних підрозділів ОДА.
Міжвідомча робоча група здійснює відпрацювання АЗС за переліком, доведеним Нафтогазовою Асоціацією України.
Робота щодо боротьби з нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним на території Дніпропетровської області продовжується.



Останній раз редагувалося: 08.04.2021 09:53


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті