Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 24 квітня 2024
03:14

БЛОГИ

ЕвроМайданДнепр


14 березня 2017, 22:34

ГО "Евромайдан Днипро" вместе с ГО "Народный трибунал", заблокировали незаконную стройку Каснеров...

бРАТИШКИ кАСНЕРЫ,бич дворов Днепра, но борьба с ними набирает новые обороты! Сегодня прошёл совместный пикет ГО "Евромайдан Днипро" и ГО "Народный трибунал", против засранцев-застройщиков. Правохранителям, через заявления о преступлении, дали шанс избежать стихийных погромов в городе!

№ 018/4/3 від 11.03.2017р.
Міському Голові м. Дніпро, Прокуратурі
Копії для підтримки: Президенту, Прем’єр міністру, Голові ВР
ЗМІ України і Європи
Заява про злочин
На вул. Плеханова, 15, підприємцями братами Каснерами, за фактичною підтримкою окремих поліціантів, ведеться незаконне будівництво багатоповерхівки. По перше : нахабно та безпідставно захоплена частина території шкільного двору сш № 19 , По друге: ця школа є діючою, а на будівництві постійно ведуться монтажні роботи, ніхто не забезпечив безпечну зону дітям. В трете забудовник самовільно змінив первинний проект і цільове призначення будівництва. В четверте: зараз монтується вже 11 поверх, а ґрунти, що під будівлею не витримають довго подібну додаткову загрузку, а обвалення будинку Каснерів приведе к руйнуванню навколишніх будівель, в тому числі школи, житлового будинку, та чисельним жертвам середь населення. В четверте: станом на сьогодні договір оренди земельної ділянки Каснерів з містом, закінчився. П’яте: це будівництво грубо порушує норми ДБН, архітектурні та санітарні вимоги, стосовно житлового будинку № 15-б. Шосте: будівництво грубо порушує пожежні вимоги, норми ДБН, та інше, власників трьохповерхової адміністративної будівлі № 15-а. Сьоме: проект по якому фактично йде забудівля, приховується від громади і органів місцевого самоврядування, так як є не ліцензованим, та таким, що не пройшов відповідний контроль. Восьме: на будівництві працюють не зареєстровані належним чином в міграційній службі, громадяни держав Азії. Дев’яте: багато поверхове будівництво здійснюється не ліцензованими будівельниками та організаціями. Десяте: сплата за будівельні послуги організаціям, проводиться готівкою. Одинадцяте: робочим платять зарплатню готівкою, без оподаткування фонду заробітної платні та соціальних внесків. Двонадцяте: на будівництві грубо порушуються умови праці, не ведеться журнал обліку працюючих, немає жодних заходів по охороні праці, люди працюють на висоті без дозволів і екзаменів, не застосовуються монтажні ремені безпеки, на об’єкті працюють іноземці без дозволу на роботу, а також неповнолітні діти. І це не весь перелік порушень і злочинів бандитсько будівельного угруповання Каснерів. Допомагає Каснерам у «вирішенні» проблем з правоохоронцями депутат облради Бородін Владислав.
В зв’язку з викладеним, просимо зареєструвати нашу заяву про злочин до ЄРДР, порушити кримінальне провадження проти осіб депутата обласної ради Владислава Бородіна, Каснера Василя Олександровича, Каснера Олександра Олександровича,та інших причетних осіб за ознаками злочину за ст.149, 190, 191, 212, 358 КК України, притягнути винних до кримінальної відповідальності.
Окремо просимо Вас, звернутися з позовом до суду, в інтересах громади і Держави, з вимогою до відповідачів, звільнити земельну ділянку, та привести її в початковій вигляд.

в.о. Голови ради ГО «Євромайдан - Дніпро» Андрій Котихов
виконавці : Кожухарь Микола
Руденко Ігор
Стадник Ігор
Більцан Константин


Настрій: агрессивное
Музика: марш

Останній раз редагувалося: 14.03.2017 22:42


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті