Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 01 мая 2024
19:33

Травень, грудень

Посмотреть афишу: Травень, грудень Драма

May December
США, 2024, 🕓 117 min


Реж.: Тодд Хейнс
✩✩✩: Наталі Портман, Джуліанна Мур, Чарльз Мелтон, Келвін Хан Йі, Корі Майкл Сміт, Ді Даблю Моффетт, Пайпер Керда, Елізабет Ю, Гебріел Чанг, Дрю Шайд, Андреа Франкл, Чарльз Грін, Джейлі Віст, Лоуренс Арансіо, Лоуренс Арансіо , Крістофер Нгуен, Джоен Рейллі, Ханс Обма, Захарі Бранч

Грейс (Джуліанна Мур), будучи викладачкою, закохалася у свого учня Джо (Чарльз Мелтон). Їхні стосунки стали приводом для пліток і набули максимального розголосу в ЗМІ. Двадцять років по тому Грейс і Джо одружені, а в Голлівуді збираються знімати кіно про їхнє життя. Актриса Елізабет (Наталі Портман) приїжджає до заміського будинку пари, щоб краще дізнатися про їхню історію. Однак візит лише посилює розлад між подружжям та призводить до непоправних наслідків.

В основу стрічки покладено реальну історію Мері Кей Летурно, яку 1997 року ув'язнили за зґвалтування дитини, 13-річного учня Віллі Фуалау.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте