Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вс, 12 мая 2024
06:33

Шлях поколінь

Посмотреть афишу: Шлях поколінь Драма

Україна, 2022, 🕓 100 min


Реж.: Володимир Сидько
✩✩✩: Володимир Ніколаєнко, Лариса Руснак, Назар Борушок, Олексій Паламаренко, Світлана Матвіїшин, Костянтин Афанасьєв, Анастасія Нестеренко, Кіра Подольська

2014 рік, Донбас. Назар з дружиною чекають на народження первістка. Аби врятуватися від бойових дій, які охоплюють одне за одним міста сходу України, вони тікають. Дорогою доводиться переночувати посеред лісу. Те, що Назар побачив уві сні, назавжди змінило його світогляд. Попри обіцянки бути завжди поряд з дружиною, він приймає рішення взяти до рук зброю та стати до лав захисників.

Драма та бойовик «Шлях поколінь» знята за сценарієм Михайла Ухмана – продюсера, режисера, журналіста та письменника. Починаючи з 2014 року він воював добровольцем у містах Піски та Мар’їнка. У той час у Михайла з’явилися ідеї щодо його майбутніх фільмів, документальних та ігрових. Зйомки цього проекту велися у 2020 році на Донеччині, неподалік лінії зіткнення, а також у Києві та на Волині. Під час фільмування використовували справжню військову техніку та зброю, а у кадрі, окрім акторів, з’являлися ветерани та військові, які сьогодні боронять Україну від російської навали.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте