Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 июля 2024
06:22

Новорічна рок-симфонія «10 років оркестру Resonance»

Посмотреть афишу: Новорічна рок-симфонія «10 років оркестру Resonance» Рок

Оркестр RESONANCE ексклюзивно для всіх меломанів підготував особливий подарунок: НОВОРІЧНИЙ ЮВІЛЕЙНИЙ КОНЦЕРТ! Багато хто вже знає, що оркестр «Resonance» — гурт музикантів, не схожий на всі інші оркестри сьогодення. Це мелодії, що супроводжують святкування кожного меломана, до того ж у фірмовій, яскравій та несподіваній оркестровій версії «Resonance».

Святкова програма оркестру — це коли Джиммі Пейдж, Оззі Озборн та Курт Кобейн разом вбирають ялинку, а Джон Леннон із Міком Джаггером варять різдвяний глінтвейн. «10 років оркестру» — ювілейне симфонічне шоу від Resonance, що уособлює найкраще за весь період творчої діяльності легендарного оркестру, який є родоначальником жанру симфонічного року в Україні.

Репертуар оркестру – це не просто рок-музика. Це твори, які вже давно увійшли до золотого фонду людства, музики, створеної найталановитішими людьми планети. Музиканти «Resonance» — це викладачі консерваторій, музиканти філармоній і оперних театрів, гастролюючих по всьому світу, а також заслужені діячі мистецтв.

Радісна атмосфера зимових свят, яскраве музичне та світлове шоу і звісно, найулюбленіші світові рок-хіти!


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте