Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
03:07

Трансформери у пошуках планети

Посмотреть афишу: Трансформери у пошуках планети Фантастика

Пориньте у фантастичні пригоди разом з малюками, відвідавши космічне шоу «Трансформери у пошуках планети»! У своїй дивовижній подорожі, з безліччю пригод, трансформери навіть не підозрюють, що зустрінуть незвичайну планету під назвою Земля.

Станьте першим, хто привітає неймовірних гостей! Це дивовижне пізнавальне дитяче космічне Шоу нового формату, буде цікаве і дітям, і їх батькам! На Вас чекають - 18 унікальних персонажів, захоплююче за сюжетом інтерактивне дійство, насичене світлотехнічними і лазерними ефектами, величезними Трансформерами, в людський зріст персонажами - мешканцями планет, з прекрасною грою акторів!

З перших хвилин подорожі по планетам Сонячної системи ніхто з глядачів не зможе відвести погляду та перевести дух! Побувавши на 8 планетах Ви дізнаєтесь, як влаштований наш Всесвіт і потрапите в світ на межі реальності і ілюзії, де разом з героями, станете учасниками пригод!

Для легкості сприйняття вся інформація подається в ігровому, гумористичному стилі, візуально доповнена великим екраном на сцені у вигляді ілюмінатора.

Програма розрахована для дітей від 4-х до 12-ти років.
Тривалість — 1 година.


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте