Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
12:54

Выставка «Barbie: пани України»

Посмотреть афишу: Выставка «Barbie: пани України»

Скільки видатних жінок України ви зможете назвати? А ваші діти?

Найвідоміші жінки України в образі найвідомішої в світі ляльки Барбі відкриють для вас і ваших дітей сторінки історії нашої країни. Пані України - політичні діячі, вчені, історичні та міфічні персонажі, бізнес леді та акторки, музиканти та письменниці, художниці та поетеси – такі різні і такі яскраві!

28 лялькових майстрів зі всієї країни (Харків, Одеса, Київ, Тульчин, Винница) створювали образи 36 ляльок, серед яких княжна Либідь та Анна Ярославна, Марія Заньковецька та Леся Українка, Руслана Лижичко та Оксана Караванська, депутат Яна Зінкевич та волонтер Катерина Ножевнікова, Юлія Саніна з дуету The Hardkiss та реп-співачка Альона-Альона.

У центрі уваги майстрів – одяг героїнь. Можна прослідкувати, як мода змінюється з роками, але дає можливість відобразити індивідуальність жінки, підкреслити її внутрішній світ та культуру, оточення та життєві позиції.

Виставка буде безумовна цікава дітям та дорослим, в незвичній ігровий формі познайомить з сучасними та історичними видатними жінками України, буде надавати маленьким відвідувачам віру у майбутнє, в успішність жінок в різних сферах життя, впевненість у свої сили у здійсненні мрій.

Виставка Barbie: Пані України проходитиме до 2 червня в Міській Раді, а з 3 до 15 червня в дитячому магазині «Антошка» на вул. кн. Володимира Великого 1а.

Після цього виставка буде мандрувати країною, її чекають лялькові музеї Вінниці, Львова, Харкова. 3 червня, о 10.30, в «Антошці» майстри розкриють секрети створення ляльок.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте