Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
02:49

Виставка карикатури Віктора Родіонова ВЕСНЯНА ПАЛІТРА ГУМОРУ

Посмотреть афишу: Виставка карикатури Віктора Родіонова ВЕСНЯНА ПАЛІТРА ГУМОРУ Юмор

У День сміху (1 квітня о 16.30) ми пропонуємо вам зустріч з творчими роботами талановитого автора ВІКТОРА РОДІОНОВА на його персональній виставці «Весняна палітра гумору». Віктор - член національних спілок архітекторів та художників України, член Асоціації карикатуристів України, мешканець Мистецького кварталу Дніпра, організатор багатьох виставок, педагог, директор творчого об'єднання карикатуристів «ГОПАК». Його ім'я відоме багатьом шанувальникам образотворчого, народного мистецтва, читачам міських та обласних газет, сатиричних журналів («Крокодил», «Перець», «Шмель» та інші). Про рівень майстерності Віктора Олексійовича як карикатуриста свідчать участь та перемоги у більш ніж 60-ти міжнародних конкурсах карикатури у різних країнах: Канада, Франція, Бельгія, Італія, Японія, Туреччина, Польща, Литва, Болгарія та інших.

У експозиції ви зможете побачити близько 100 карикатур автора, виконаних у різні роки. Графічна мова карикатур В.Родіонова - афористична, емоційна і жива. Неординарні рішення, гротеск і метафора, а також незалежність суджень є характерними особливостями його карикатури. Лаконізм і виразність робіт художника роблять їх зрозумілими будь-якому глядачеві без підписів і коментарів. Виставка творів Віктора Родіонова – ювілейна в декількох вимірах: це його ДЕСЯТА персональна виставка у рік 75-річчя майстра та 35 -річчя від дня створення творчого об'єднання «Гопак».

Віктор Родіонов відомий також як художник-монументаліст. Він автор багатьох вітражів і гобеленів у інтер'єрах навчальних, мистецьких і громадських споруд Дніпра. У 1975 році прийнятий до лав Національної спілки архітекторів України, а у 2011 році - до Національної спілки художників України. Родіонов В.О. бере активну участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних виставках, а також у різноманітних художніх акціях.

Друзі! Запасіться почуттям гумору, набором свіженьких жартів і забавних анекдотів, і приходьте на нашу виставку!


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте