Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
00:35

Була висока трава

Посмотреть афишу: Була висока трава

Виставка «БУЛА ВИСОКА ТРАВА», присвяченої долям людей, постраждалих від нацизму. Її головні герої – жертви геноциду (євреї та роми), колишні в’язні концтаборів і гетто, примусові працівники, військовополонені та люди, які перебували на окупованих територіях.

«Була висока трава», – саме така асоціація з війною однієї з жінок, якій вдалось вижити. Для неї, у той час дитини, трава слугувала схованкою.

Однойменна виставка складається з 29 виразних, наповнених внутрішньої силою портретів тих, хто пережив нацистський терор. Кожен портрет супроводжується короткою історією людини та її роздумами над тим, що справді важливо.

Проєкт «Була висока трава» був реалізований за підтримки німецького Фонду «Пам’ять, відповідальність і майбутнє» (EVZ) та за сприяння спільного проєкту Інституту «Ткума» і Яд Вашем «Вивчення Голокосту в Україні для формування атмосфери толерантності».


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте