Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 26 апреля 2024
01:58

Фестиваль здоров`я BE HELTHY. Здоровий ТИ – здорове МІСТО

Посмотреть афишу: Фестиваль здоров`я BE HELTHY. Здоровий ТИ – здорове МІСТО Фестиваль

12 та 13 вересня з 10.00 до 18.00 у сквері Прибережному, на ж/м Перемога до Дня народження Дніпра відбудеться яскравий Фестиваль здоров’я «BE HELTHY. Здоровий ТИ – здорове МІСТО». Це зовсім новий форматвід SPORT&HELTH CITY для усіх містян та гостей Дніпра.

У рамках фестивалю відбудеться встановлення рекорду України «Найдовший шпагат» - як символ об’єднаної боротьби проти COVID-19

Впродовж двох днів на гостей фестивалю чекають презентації, дегустації, безкоштовні консультації провідних фахівців у галузі здоров’я та краси, корисні майстер-класи, мотиваційні флешмоби та різноманітні конкурси. Відомі у місті та в Україні експерти поділяться своїм досвідом. На фестивалі будуть присутні найкращі бренди здорового харчування та корисний фуд корт. Свої послуги та товари продемонструють біля пів сотні компаній з усієї України. З головної сцени фестивалю ви почуєте відомих спікерів країни, будуть розіграні призи від партнерів.

«Ми розуміємо, що людям потрібні такі заходи і ще більше їм потрібен приклад і особливо цінна інформація, як жити здорово. Тому ми зробили все, аби фестиваль був не просто розвагою, а став рухом вперед, до здорового життя, - каже організаторка фестивалю, засновник організації SPORT&HELTH CITY Вікторія Суходольська. – Ми раді, що нас підтримав мер Дніпра Борис Філатов та його команда. Ми вдячні своїм постійним партнерам та експертам, які радо відгукнулися на запрошення стати учасниками фесту. У рамках фестивалю планується встановлення рекорду на найдовший масовий шпагат. Це стане свого роду викликом пандемії. Вірю, що навіть на соціальній відстані у півтора метри, ми все ж таки будемо разом і разом ми на вірному шляху до здоров’я нашого міста».

Вхід для гостей безкоштовний.

Організатори просять відповідально і з розумінням поставитися до нинішньої ситуації і дотримуватися усіх норм карантину.

Довідка: Організація SPORT and HELTH City існує 3 роки. За цей час є організатором різноманітних заходів та фестивалів, які пропагували ЗСЖ та популяризували спорт серед молоді. Два роки випускає однойменний журнал. Є автором та реалізатором телепроекту «Досягни мети», учасниками якого стали більше пів сотні жителів міста.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте