Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
15:26

Анна Мананкіна "Come wander with me"

Посмотреть афишу: Анна Мананкіна

Запрошуємо на відкриття виставки Анни Мананкіної "Come wander with me" до галереї Артсвіт 14 лютого о 19:00. Вхід вільний.

Анна Мананкіна - міждисциплінарна медіа-художниця з Харкова, працює в області цифрових технологій з відео, звуком, 3D-анімацією, друком з акцентом на постгуманізм і феміністську практику. У своїх художніх висловлюваннях охоплює широке коло проблематики: від геополітичних ситуацій та владних структур до суто інтимних сфер життя. Звертається до теми насильства та гендерної ідентичності, положення жінки у художньому та соціальному контексті.

Фіналістка програми культурного обміну Екстер при підтримці Українського інституту. Працювала над спільним проєктом з галереєю ROTOR в місті Грац, Австрія. Брала участь в резиденції REMAIN Trans-Media Academy Hellerau в Дрездені і польській резиденції Fundacja ZPK в Любліні, NAWZAEM в Познані. Пройшла навчання за програмою American Art Incubator з платформою Ізоляція в Києві. Учасниця фестивалю Construction у співпраці з CYNETART (Німеччина).
Фіналістка бієнале для молодих художників Non-stop media. Співпрацювала з кураторської групою Муніципальної галереї в Харкові. Роботи виставлялися в Варшаві, Любліні, Києві, Харкові, Львові, Одесі.

Подивитись виставку можна з 14 лютого в просторі Кімната.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте