Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
22:53

Благодійний воркшоп зі смартфон-сторітелінга

Посмотреть афишу: Благодійний воркшоп зі смартфон-сторітелінга Лекция

Майстерня смартфон-сторітелінга - це чотири години лекцій та практики, де ви навчитеся знімати відео  та розповідати історії за допомогою власного смартфона. 

На вас чекають півтори години лекції від практиків відеомейкінга. Кава-брейк від соціальної кав’ярні Horizontal та ветеранського кафе-бару First Wave. 

Завершить воркшоп практична частина, де ви зможете попрактикуватися у створенні відео на ексклюзивному благодійному концерті дніпровського інді-гурту Кімната Гретхен. 

Всі гроші з квитків організатори та партнери домовились пожертвувати на потреби тварин: частина піде на закупівлю кормів для підопічних Товариства захисту тварин "Верность". 

Іншу частину команда переведе у Всесвітній фонд дикої природи на відновлення лісів Австралії - домівок тварин, які постраждали від цьогорічних потужних пожеж на континенті.

Спеціальні animal-партнери майстерні - асоціація Pet friendly place ветеринарна клініка Акела.

Лектори:


Роман Скрипник – відеограф, ментор, режисер монтажу. Працював з українськими та закордонними медіа. Має 6 років досвіду у створення відео. Роман розповість, як зняти та змонтувати відео на смартфоні, які це має переваги та як можна покращити свої відео вже зараз.

Катя Старокольцева-Скрипник - медійниця, комунікаційна менеджерка. Співпрацювала як авторка, сценаристка та відеографка з міжнародними та українськими ЗМІ. Має 5 років досвіду роботи з медіа. На своїй лекційній частині Катя розкаже як шукати теми для відео та блогів,  випрацювати власний стиль, подолати бар’єр неписемності та не втратити натхнення. 

Благодійний воркшоп проходить у Дніпрі вже вдруге - попередня майстерня зібрала відвідувачів на старому художньому камбінаті влітку 2018 року. Гроші з free donation організатори перевели у Товариство захисту тварин «Верность» Посилання тут: https://bit.ly/38pXRoZ.

Обов’язкова реєстрація за посиланням https://forms.gle/eP97u4YR4qHM32rC8


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте