Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
22:00

Dnipro jazz meets: Max Kochetov & Nikolaj Kistenov

Посмотреть афишу: Dnipro jazz meets: Max Kochetov & Nikolaj Kistenov Джаз

Макс Кочетов – українсько-сербський джазовий саксофоніст, що з 2006 року базується у Белграді. Ще до виїзду з України Макс Кочетов грав з багатьма відомими джазовими музикантами, такими як Dean Brown, Frank Lacy, Steve Logan, Eric Mariental та багатьма іншими. В 2010 році він став учасником RTS Big Band (Big Band of Radio Television of Serbia), де грав партію першого альт-саксофона. З цим оркерстром він грав на одній сцені з легендарними виконавцями, як Dusko Goykovic, John Faddis, Chuck Findley, Karlheins Miklin, Ilja Reinhoud, Dieter Limbourg, Danny Grissett, Gregory Hutchinson, Bert Joris, Christof Lauer, Lee Konitz, Stepko Gut, Martin Gjakonovski, Claus Raible, Toni Lakatos, Mario Gonzi, Samuel Blaser, Heinz von Hermann та багатьма іншими. Його дискографія налічує 7 студійних альбомів, а Max Kochetov Quartet регулярно виступає на європейських джазових фестивалях.

Микола Кістеньов – відомий український джазовий контрабасист. Є учасником Квартету Руслана Єгорова, Іван Дорн Band, Pianoбой, Urban Gypsy, Karl Frierson (De Phazz). Закінчив Київську консерваторію ім. Чайковського у 2004 році. З 2009 по 2010 роки жив та навчався в Сербії, працював з найвідомішими музикантами країни. Зараз живе та працює в місті Києві, та грає з багатьма відомими виконавцями.

З гостями гратимуть дніпровські джазмени Яків Цвєтінський (труба), Михайло Лишенко (фортепіано) та Дмитро Литвиненко (барабани).

В концерті прозвучать авторські композиції Макса Кочетова та учасників колективу, а також відомі джазові твори.

https://www.youtube.com/watch?v=Tc6H2GuC2uE&t=167s
https://www.youtube.com/watch?v=JGP5HNzfcJU
https://www.youtube.com/watch?v=-AhAH5_k1rE


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте