Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
00:02

В об’єктиві «Нащадків»

Посмотреть афишу: В об’єктиві «Нащадків» Фото

Центральна міська бібліотека запрошує поціновувачів фотомистецтва на виставку дебютанток фотошколи вихідного дня - Варвари Рябчинської, Марії Рачинської, Анастасії Сотнікової, Марії Яковець. Впродовж двох місяців ці дівчата опановували ази фотомайстерності під керівництвом дніпровського артфотографа Сергія Селезньова. За цей час юні фотографи здобули власний смак, своє бачення, озброїлися знаннями та готові до нових звершень.

Виставка «В об’єктиві «Нащадків» триватиме в Соціокультурному центрі міської бібліотеки з 3 по 31 грудня. Приходьте підтримати починаючих фотохудожників!

Відкриття виставки - 3 грудня о 17.00

Довідка.
Фотошкола вихідного дня – проєкт Центральної міської бібліотеки та дніпровського артфотографа Сергія Селезньова, який стартував у жовтні 2019 року. Перша група фотошколи - успішно закінчила курс, отримавши теоретичні знання та практичні навички фотографування.

Адреса: вул. Воскресенська, 23, соціокультурний центр, 4-й поверх
Телефон: (056) 745 20 52


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте