Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 23 апреля 2024
12:51

Голодомор 1932-33 рр.: Механізми замовчування

Голодомор 1932-33 рр.: Механізми замовчування

История, Лекция

Дорогі друзі! Запрошуємо Вас на публічну лекцію та дискусію, приурочені до Дня пам’яті жертв голодоморів. Заняття на тему «Голодомор 1932-33 рр.: механізми замовчування» проводитиме доктор історичних наук, професор Наталя Романець (Кривий Ріг). Модератор - науковий співробітник Інституту "Ткума" Валентин Рибалка.

Використовуючи унікальні архівні матеріали, дослідниця розповість про масштаби і наслідки Голодомору 1932-33 рр. в Україні (окрема увага буде приділена Дніпропетровській області), розкриє механізми замовчування геноциду радянською владою. Історик розповість, яким чином у радянських документах з метою приховування фактів геноциду подавалася інформація про Голод 1930-х рр.

Заняття відбудеться 24 листопада (неділя) о 12:00 у відеозалі Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні» (вул.Шолом-Алейхема, 4, Центр "Менора", 3-й поверх, ліфт Б).

Вхід вільний. Чекаємо на Вас!


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте