Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
02:44

Piano Energy з Остапом Шутко

Посмотреть афишу: Piano Energy з Остапом Шутко Классическая музыка

Концерт буде вести відомий український скрипаль Остап Шутко.

На концерті Роман виконає твори зі своїх альбомів “Piano Energy” та “Piano Explosion”, а також твори з класичного репертуару. Зокрема прозвучить один з найскладніших і найвеличніших творів бароко – Чакона Баха, а також твори Стравінського, Косенка, Шопена…

Роман Шутко народився в сім’ї відомих українських музикантів. Він музикант вже у третьому поколінні. Змалечку він їздив на концерти разом зі своїми видатними батьками (Остапом та Ольгою Шутками), а вже у віці 9 років дебютував у якості соліста, виступивши на сцені Львівської філармонії у супроводі оркестру. З того часу він регулярно брав участь у концертах Остапа Шутка, а також неодноразово виступав як соліст з різними оркестрами по всій Україні. Кілька років тому Роман почав створювувати свої композиції, які почав грати на своїх концертах. Успіх цих творів був такий великий, що Роман вирішив записати свій дебютний альбом Piano Explosion. а згодом і другий Piano Energy, презентація якого відбулася 30 серпня в рамках фестивалю Mariupol Classic.

Роман Шутко виступав як соліст у Польщі, Молдові, Італії та Україні. За творчі досягнення йому признанчено Стипендію Президента України для молодих митців.

Цікава інформація:У серпні минулого року Роман був запрошений виступити на дуже престижному фестивалі в Італії (Bellagio Festival), де тріумфально виконав концерт Мендельсона та свій твір. Концерт відбувся за підтримки Фундації Рокфеллер.

Приїхавши в Україну, Роман дуже сильно пошкодив руку (рука була в гіпсі протягом двох тижнів) і він не міг грати. Незважаючи на це вже 3 вересня він брав участь в урочистому відкритті першої в Україні камерної філармонії в Маріуполі, виконавши Третій концерт Бетховена зі своєю власною каденцією.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте