Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
21:12

Аладдін

Посмотреть афишу: Аладдін Для всей семьи, Мюзикл

Для всіх містян, гостей та мешканців міста Дніпро, професійний вокально-хореографічний ансамбль «Юність Дніпра» представлятиме творчий дарунок, яскравий мюзикл для всієї родини «Аладдін».

Режисер - провідний артист професійного міського ансамблю "Юність Дніпра" вже полюбившийся всім городянам своєю харизмою та проектами Денис Баскин.

«Аладдін» - найбільш вдалий проект студії Уолта Діснея. Він був удостоєний двох премій Оскар, а в номінаціях за кращу пісню та кращий оригінальний саундтрек - був нагороджений двома «Золотими глобусами». Мультик дуже полюбили глядачі: як діти, так і дорослі.

Сюжет мультфільму «Аладдін» розповідає нам про бідняка на ім'я Аладдін, і про його пригоди. Візир султана Джафар хоче знайти чарівну лампу з джином в середині, для того щоб заволодіти Аграбе і світом. Джин з цієї лампи може виконати будь-яке бажання. Однак, лише вуличний злодюжка Аладдін може дістати цю чарівну лампу. Аладдіну і його друзям (Абу, Яго і принцесі Жасмін) доведеться дуже постаратися, щоб лампа не потрапила до рук злісного Джафара. Разом їм належить придумати, як здолати лукавого та хитрого візира, зберегти престол добродушному султану. Але Джафар не залишає можливості заволодіти лампою ...

Мюзикл «Аладдін» - це молоді талановиті актори, вокалісти, хореографи рівня PRO, яскраві спец-єфекти і цікавий гострий сюжет. Музична вистава для всієї сімї вже в касах нашого міста.

Ми чекаємо тебе, наш улюблений глядач!

Організатор - Ансамбль «Юність Дніпра» Дніпровської міської ради.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте