Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
15:18

Fima Album Presentation

Посмотреть афишу: Fima Album Presentation Джаз, Презентация

З 11-18 жовтня в Україні відбудеться міні-тур презентація дебютного альбому відомого українського джазового піаніста та медіа-композитора Фіми Чупахіна “Water”, який офіційно виходить на всіх стрімінгових платформах на початку жовтня.

Платівка була записана у Нью-Йорку навесні цього року з потужним складом талановитих молодих музикантів, які є одними з найяскравіших представників сучасної джазової сцени – Jonathan Barber (барабани) Josh Evans (труба), Vuyo Sotashe (вокал), James Robbins (бас), Yoav Eshed (гітара) та Сергій Аванесов (саксофон).

Відомий американський журналіст Ted Panken (JazzTimes, Down Beat) охарактеризував цей альбом як “проникливу, мелодійну роботу, в якій Чупахін направляє музикантів чіткою композиційно рукою, наділяючи музику своєю гармонічною ідентичністю, однак віддаючи Нью-Йоркським колегам достатньо простору для маневру. Його фортепіанні соло тонкі, майстерні, переконливі, ніколи не грубі або агресивні”.

В цей презентаційний тур Фіма вирушає разом із довготривалим музичним партнером і близьким другом – трубачем Дмитром Бондарєвим. В Києві презентація відбудеться у складі квінтету, всі інші міста (Одеса, Харків, Дніпро та Львів) музиканти гратимуть у дуеті.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте