Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 24 апреля 2024
05:28

Цирковий Квартал

Посмотреть афишу: Цирковий Квартал Цирк

Приголомшливе шоу "Цирковий Квартал"

Запрошуємо всіх бажаючих прогулятися "цирковим кварталом". Ось "Кінно-акробатичний ансамбиль", де вершники зі швидкістю вітру проносяться по манежу, бездоганно виконуючи складні кінно-акробатичні трюки. 

  Дуже незвичайне і динамічне видовище - номер "Оригінальна дресура верблюдів і лам". Величезні верблюди-кораблі пустелі, зачаровують своєю красою під керівництвом дресирувальника, заслуженого артиста Північної Осетії Бориса Лазарова.

   Прогулянка триває... А зустрінете Ви номер "Підкидні дошки" у виконанні артистів-акробатів. Під куполом злітають, віртуозно викручують різні сальто-мортеле, молоді, завзяті акробати, захоплюючи глядача. У манежі справжнє свято!!! Не залишить ні кого байдужим оригінальний номер "Трансформація" - дуже красиве та яскраве видовище. Продовжуючи подорож "цирковим кварталом", Ви побачите сміливих повітряних гімнастів на "Бамбуці" під самим куполом цирку. І все це під керівництвом заслуженого артиста Рафаеля Алієва.

   Ще "Цирковий Квартал" порадує глядачів зустріччю з свиннохвостими макаками, або як їх називають лапундер,вони  весело катаються на моноциклах, жонглюють м’ячиками і виконують різноманітні трюки.  На манежі  дивувати глядача будуть також симпатичні ослики та кумедні собачки.

   І яке ж циркове шоу без клоуна? Весь вечір смішить найвеселіший, відомий клоунський дует "Алекс і Ко", артисти з Американського цирку братів Рінглінг Барнума і Бейлі.

   Виставу супроводжує яскравий шоу-балет та оркестр Дніпровського державного цирку під керівництвом Сергія П’ятова. Шоу веде Іван Фьют.

   Приходьте! Насолоджуйтесь! Дивуйтесь! Чекаємо на Вас!

Купити квитки







  


ОЛьга  (23.09.19 21:08): Здравствуйте , горожане ! Поделитесь пожалуйста впечатлениями о программе Цирковой квартал Спасибо Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте