Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
00:46

Artil minifest, международный фестиваль молодых хореографов

Artil minifest, международный фестиваль молодых хореографов

Танец, Фестиваль

Артіль мініфест – міжнародний мандрівний фестиваль сучасного танцю відбудеться в Україні вже у вересні.

Цього року проходить 4й сезон фестивалю. Він набув значно більшого масштабу та вийшов на міжнародний рівень: в проекті беруть участь хореографи, ментори, танцівники та організатори з України, Польщі та Австрії. Цього року фестиваль вперше відбудеться у Дніпрі.

12 та 13 вересня у Молодіжному Театрі Артіль презентує 7 прем’єр сучасної хореографії. Після показів в Україні фестиваль відправиться у європейське турне.

Артіль мініфест – це унікальна подія у світі сучасного танцю, де відбувається презентація виключно світових прем’єр сучасної хореографії. Кожен перформанс Артілі є новонародженим витвором сучасного мистецтва, що створюється в освітніх та творчих резиденціях Артіль арт-інкубатора напередодні фестивалю саме для прем’єрного показу на його сценах.

Фестиваль складатиметься з двох вечорів прем’єрних показів, під час яких будуть представлені 7 різних робіт, 7 пластичних експериментів та тілесних досліджень. Щоб побачити кожну з 7 світових прем’єр, пропонуємо Вам завітати на фестиваль обидва дні.
З 17 вересня фестиваль відбудетьсяу Відні, Лінці, Катовіце та Любліні.

Організатор фестивалю, викладач та хореограф Олександр Маншилін про міжнародну складову проекту:

“Артіль за 3 роки дав колосальний стрибок. Ідея створення вистав в режимі арт-інкубатора й невідкладна, так би мовити просто з печі, презентація на фестивалі отримала підтримку спочатку в українському професійному середовищі сучасного танцю і вже за 3 сезони зацікавила й міжнародну спільноту. Кількість іноземних партнерів в цьому році просто неймовірна. І тут ми говоримо як про запит з боку європейських молодих хореографів, менторів, коучів та танцівників, так і про фінансову та інституційну підтримку. Наприклад, нас підтримав Уряд Австрії, Інститут Адама Міцкевича в Польщі, дуже відомий у світі сучасного перформативного мистецтва Інститут Брукнерхауз в Лінці і так далі.”
Вже другий рік поспіль Артіль отримує підтримку й від Українського Культурного Фонду, що дає проекту стабільний фундамент для реалізації власної місії та завдань: підтримувати молодих хореографів у їхньому професійному становленні, сприяти інтеграції мистецьких спільнот та контекстів різних країн Європи шляхом культурного обміну й посилювати міжнародний нетворкінг та колаборацію у сфері сучасного танцю.

Проте найголовніше, що Артіль мініфест – є відкритим простором для об’єднання країн, контекстів, митців та глядачів у пошуках нових культурних змістів через дослідження тіла в русі тут і зараз.

Квитки


12 вересня 2019, 19:00 - ПЕРФОРМАНС НЕВИДИМОГО
"Перформанс невидимого" – це вечір з 4-х танцювальних вистав, 4 прем'єри сучасного танцю, 4 дослідницьких пригоди, розказані тілом, від молодих хореографів-учасників Проекту Артіль. Ці вистави створювалися протягом двох місяців в Артіль арт-інкубаторі та набувають остаточної форми саме в цю мить спеціально для того, щоб постати перед вами, глядачами Артіль мініфест.

Одразу після вистав відбудуться обговорення побаченого, де ви зможете висловити власні відчуття, захоплення або розчарування. Такий формат є частиною сприйняття сучасного танцю, без якої враження буде неповним. Тож, не плануйте нічого іншого на вечори Артіль мініфест - залиште простір для нового досвіду.

Тривалість події: покази вистав 1 год 20 хв + обговорення 40 хв.

13 вересня 2019, 19:00 - ТІЛО, ЩО РУХАЄТЬСЯ
"Тіло, що рухається" - це вечір з 3-х танцювальних вистав, 3 прем'єри сучасного танцю, 3 дослідницьких пригоди, розказані тілом, від молодих хореографів-учасників Проекту Артіль. Ці вистави створювалися протягом двох місяців в Артіль арт-інкубаторі та набувають остаточної форми саме в цю мить спеціально для того, щоб постати перед вами, глядачами Артіль мініфест.

Одразу після вистав відбудуться обговорення побаченого, де ви зможете висловити власні відчуття, захоплення або розчарування. Такий формат є частиною сприйняття сучасного танцю, без якої враження буде неповним. Тож, не плануйте нічого іншого на вечори Артіль мініфест - залиште простір для нового досвіду.

Тривалість події: покази вистав 1 год 20 хв + обговорення 40 хв.




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте