Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
12:16

Виставка "Що робить митець/мисткиня?"

Посмотреть афишу: Виставка

Запрошуємо 7 вересня о 18:00 в простір Кімната на відкриття виставки "Що робить митець/мисткиня?", яка є результатом освітнього курсу Артсвіт дітям.

Кураторки події та курсу Світлана Шарамок, Юлія Семенець та Ольга Бичеховська підготували інтерактивну частину, долучитись до якої можна всім охочим.

Особливостями дитячих робіт є відсутність кордонів фантазій, пошук нестандартних образів, гостре відчуття кожного героя. Виставка охоплює роботи всього циклу занять, демонструючи хист дітей створювати різне. Діти ознайомились з окремими епохами, серед яких і Древній Єгипет, і Відродження, і сучасність, та створили власні роботи, надихаючись творчістю митців різних часів. Але виставка не лише про це - вона й про емоції та відчуття, про колір та образи, про стилі та напрямки.

Окремим цікавим пунктом виставки стане інтерактивна частина, де кожен охочий, дорослий чи дитина, зможе познайомитись з мистецтвом мозаїки, побути митцем/мисткинею, відчути складність і легкість на різних етапах створення зображення.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте