Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
11:13

Квартет Дмитрия Коваленко

Посмотреть афишу: Квартет Дмитрия Коваленко

Дмитро Коваленко - Київський джазовий гітарист, композитор та аранжувальник.

Народився в Києві у 1989 р. З раннього дитинства цікавився муикою, почав відвідувати дитячий хор і брати уроки з фортепіано. З 11 років пішов у музичну школу на трубу і гітару. Почав грати у шкільному ансамблі на бас-гітарі. З 2005 року почав навчатися у музичному училищі ім. Гліера, з 2007 - у музичному інституті. У 2009 р. був прийнятий до музичного університету у місті Грац (Австрія), де грав у місцевих бендах та проводив джем-сейшни у барах. Повернувшись до Києва у 2012 році, почав активно концертувати з Київ Біг Бендом, Біг Джамп Бендом. Почав цікавитися балканською та клезмерською фольклорними културами. Почав грати у Пушкін Клезьмер Бенду та у ромському фольклорному колективі Бабучі Бразерс. З 2018 року приймає участь у проекту Шевкет Зморка Квартет, який виконує сучасну фольклорну музику Балкан та Криму. Був учасником групи Урбан Джипсі, з якими активно концертував у стилі джаз-мануш. Участь у фестивалях: Jazz Koktebel 2008, Jazz Werkstatt Graz 2009, Dodje Kiev 2008, Val-Amar jazz fest 2010. Jazz in Kiev 2012, Alpha jazz Lviv 2015.

Концерт у місті Дніпро відбудеться за підтримкою впливових джазових музикантів:

Яків Цвєтінський - труба
Сергій Артемов - бас
Дмитро Литвиненко - барабани


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте