Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
06:04

10k Night Run

10k Night Run

Спорт

У Дніпрі пройде найяскравіший забіг року «10k Night Run»: біг вулицями нічного міста і розваги до світанку

На цю подію від ГО «Старт Дніпро» бігова спільнота нашого міста чекала цілий рік. «10k Night Run» – не просто нічний забіг вулицями Дніпра під сяйвом ліхтарів, це вечірка у колі однодумців із запальними розвагами до світанку на кращому розважальному майданчику міста – «Bartolomeo Best River Resort».

«10k Night Run» – це можливість урізноманітнити звичні забіги. Під час старту ви зможете насолодитися красою нічного Дніпра. Для усіх бажаючих відкриті дистанції 5 та 10 км, а також командна естафета 4х2,5 км. Після подолання фінішної прямої на учасників забігу та гостей заходу чекатимуть нагородження та вечірка з конкурсами, танцями і купанням у басейні. Якщо ви прихильник більш спокійного відпочинку, то у вашому розпорядженні White Beach – 60 метрів білого піску та музика від кращих діджеїв міста.

Окрім веселих розваг, організатори розробили для учасників неонові браслети, футболки з люмінесцентним малюнком, медалі, що світяться, щоб ви могли сяяти усю ніч!

На сьогодні зареєструвалося вже понад 300 чоловік. Цьогорічній забіг вирізняється кількістю корпоративних команд, зокрема це компанії «Eva», «Prostor», «Інтерпайп», «АТБ» та інші. Серед клубів найчисельнішими є «Start Dnipro», «Sota Team Dnepr», «Побігли». Не тільки простежать за безпекою на трасі, але і складуть конкуренцію учасникам забігу поліцейські Дніпра.

Нагородження переможців відбуватиметься у категорії «Абсолют» серед чоловіків та жінок. Також організатори заходу підготували спеціальний приз для того, хто зможе побити минулорічний рекорд траси 10 км: серед чоловіків – 33 хв, серед жінок – 37,59 хв. Нагорода чекає й на бігуна, який фінішує на дистанції 10 км о 00:00 годин. Окрім того, буде обрано «Найяскравішого учасника» забігу, найбільшу корпоративну команду, найбільший спортивний клуб та найшвидші команди.

Проведи веселий вікенд у колі друзів разом зі «Старт Дніпро».

Для участі у забігу «10k Night Run» реєструйтеся за посиланням:
https://vseprobegi.org/race/1117.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте