Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
21:05

Dnipro Triathlon Fest 2019

Dnipro Triathlon Fest 2019

Спорт, Фестиваль

З 8 по 9 червня 2019 року у Дніпрі дев’ятий рік поспіль відбудеться масштабний дводенний фестиваль триатлону, який об'єднає професіоналів і любителів, дітей та дорослих, спорт і свято.

Організаторами заходу є Федерація триатлону Дніпропетровської області разом з громадською організацією «Старт Дніпро» за підтримки Міністерства молоді та спорту, Міжнародного та Європейського триатлоного союзу, Федерації триатлону України та за сприяння Дніпровської міської ради у рамках програми «Дніпро – спортивна столиця». Захід є етапом Кубку Європи з триатлону. Генеральним спонсором заходу цього року виступає міжнародна компанія Limak Holding.

Місцем проведення є Фестивальний причал, який є ідеальною локацією для проведення триатлону, адже старт і фініш всіх етапів знаходиться в одному місці.

Втретє в Дніпрі разом з Dnipro Triathlon Fest для любителів проходитимуть Кубок Європи серед професіоналів - 2019 Dnipro ETU Sprint Triathlon European Cup та Кубок Європи серед юніорів - 2019 Dnipro ETU Junior Triathlon European Cup.
Також, вже традиційно, у другий день фестивалю на глядачів чекає Дитяча триатлонна ліга, де змагатимуться найменші учасники.

Серед професійних спортсменів Кубку Європи очікуються представники з Австрії, Німеччини, Франції, Великобританії, Швейцарії та інших країн Європи, а також з США та Австралії. Серед них багато видатних спортсменів - учасників Олімпійських ігор, призерів Кубку Світу та чемпіонів Європи.

Також вперше в рамках Кубку Європи з триатлону буде проведено естафету Mixed Relay серед юніорів, які проводяться у командах з 4 осіб - двух хлопців та двух дівчат, кожний з яких бере участь в дистанційному триатлоні на суперспринті, що виглядає дуже динамічно та видовищно.

Цьогоріч у заході візьме участь рекордна кількість спортсменів - близько 160 професіоналів з 25 країн світу в рамках Кубку Європи, 330 учасників-аматорів в рамках Фестивалю та близько 100 учасників Дитячої триатлонної ліги.

У минулому році Кубок Європи з триатлону м. Дніпрі було проведено на найвищому рівні, що відзначено нагородою Європейського триатлонного союзу, а захід став Найкращою спортивною подією року.

Новини Фестивалю на сайті: https://www.dniprotriathlon.com/ та на сторінці Dnipro Triathlon Fest у мережі FB.

РОЗКЛАД ФЕСТИВАЛЮ

8 червня:

- 12:00 старт дівчат 2019 Dnipro ETU Junior Triathlon European Cup
- 13:30 старт юнаків 2019 Dnipro ETU Junior Triathlon European Cup
- 16:30 старт жінок 2019 Dnipro ETU Sprint Triathlon European Cup
- 18:00 старт чоловіків 2019 Dnipro ETU Sprint Triathlon European Cup
- 20:00 - церемонія нагородження

9 червня:

- 9:00 дитяча триатлонна ліга
- 9:30 перевірка атлетів аматорів
- 11:00 старт аматорів на Олімпійській дистанції
- 11:05 старт аматорів на спринтерській дистанції і тріал, паратриатлети
- 15:00 Dnipro ETU Mixed Relay Junior Triathlon European Cup - Старт
- 17:00 церемонія нагородження

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте