Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 26 апреля 2024
12:32

Аналіз ключових показників компанії за допомогою інструментарію Microsoft Power BI

Посмотреть афишу: Аналіз ключових показників компанії за допомогою інструментарію Microsoft Power BI Семинар

Шановні підприємці,

запрошуємо власників/керівників (ТОП менеджмент компаній), представників підприємств, що відповідальні за прийняття рішень в компаніях малого та середнього бізнесу, до участі у тренінгу на тему: «Аналіз ключових показників компанії за допомогою інструментарію Microsoft Power BI».

Робота з даними є однією з найважливіших задач в бізнес сфері. Не важливо який у Вас напрямок бізнесу (харчування, будівництво, магазини), добре структуровані дані допоможуть найбільш якісно відображати стан компанії і тим самим збільшити ефективність управління бізнесом.

Бізнес-аналітика дуже важлива в корпоративній роботі. Це об'єктивне відображення діяльності компанії. І чим наочніше і якісніше вона буде виконана, тим простіше буде її донести кожному працівнику, а значить, продуктивність роботи буде все вище. Саме тому професіонали пізнають для себе (якщо ще не знають) продукт Microsoft Power BI – найдинамічніший інструмент бізнес-аналітики сьогодення.

Тренінг якраз націлений на те, аби навчити керівників малого та середнього бізнесу самостійно налаштовувати сучасні інструменти для аналізу бізнес-показників компанії за допомогою інструментарію POWER BI на різноманітних пристроях (в т.ч. смартфонах, планшетах тощо).

Мета: надання оперативних інструментів бізнес-аналітики, впровадження яких дозволить швидко приймати ефективні управлінські рішення в компаніях, опанувати сучасні інструментарії бізнес-аналітики Power BI. 

В результаті навчання керівники бізнесу навчаться рахувати ключові KPI компанії, будувати ефективні графіки, публікувати звіти у хмарних сервісах, обмінюватись звітами між різними користувачами, зможуть самостійно налаштовувати звіти для своєї компанії.

Тренінг відбудеться 15-16 квітня 2019р. у Дніпрі в офісі Дніпропетровської торгово-промислової палати (вул. Шевченка, 4).

Дводенний інтенсив складається з восьми основних модулів, під час яких Ви дізнаєтесь:

- Як служби і додатки Power BI працюють разом.
- Як за допомогою PowerApps підвищити ефективність бізнесу.
- Як створювати вражаючі візуальні елементи і звіти. 

Детальна програма навчання розміщена за посиланнямhttps://goo.gl/vmxu7t 

Тренінг проводитиме: 

Юлія Бернацька, власниця Центру компетенції BI, партнер Майкрософту, сертифікований фахівець з продуктів майкрософт (MCP). 

Ключові компетенції тренера:
- Оптимізація витрат на ІТ-інфраструктуру; перенесення рутинних процесів на автоматизований рівень; підвищення ефективності бізнесу за рахунок гармонійної експлуатації сучасних інформаційних технологій;
- Аудит існуючої компанії, вибір та впровадження системи управління бізнес-процесами та відносинами з клієнтами;
- Один з трьох кращих ІТ-директорів України на конкурсній основі BEST CIO 2008.

Вартість участі у дводенному тренінгу складає 4 200,00 грн. з ПДВ за 1 учасника. У вартість навчання входять роздаткові навчальні матеріали, а також легкий сніданок, кава-паузи, обід. 

Для участі необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/90833770729365 не пізніше 12 квітня 2019 року. Група обмежена 20 учасниками. 

Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Дніпро, заснований при Дніпропетровській торгово-промисловій палаті за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, за тел.: +38 (056) 374-94-12 (10) або на електронну пошту dnipro@bisc.org.ua.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте