Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
17:45

Концерт до 80-річчя Дніпропетровського Академічного симфонічного оркестру

Посмотреть афишу: Концерт до 80-річчя Дніпропетровського Академічного симфонічного оркестру Классическая музыка

В програмі:

  • Дж.Гершвін - Рапсодія «Поргі і Бесс»,
  • Дж. Енеску - «Румунська рапсодія» №2
  • С.Рахманінов - Рапсодія на тему Паганіні

  • Соліст - В`ячеслав Грязнов (фортепіано)

    Диригент – Заслужений діяч мистецтв України Наталія Пономарчук


    На честь свята оркестру кожному в подарунок бокал шампанського.

    Обов`язковий дрес-код

    Презентується фотовиставка Орлянської Дар`ї

    Нталія Пономарчук - входить до числа найбільш затребуваних оркестрових диригентів в Україні. З 2003 року вона є художнім керівником та головним диригентом Дніпропетровського академічного симфонічного оркестру. Наталія Пономарчук також виступала в якості диригента на Міжнародних фестивалях, що проходять в Україні, зокрема, таких як «Київ М’юзік Фест», Київські літні музичні вечори, «Музика молодості», «Контрасти», тощо.

    Євген Станкович, один з найвидатніших сучасних українських композиторів, написав про неї: «незважаючи на доволі молодий вік вона вже досягла рівня першокласного світового оркестрового диригента». Високі професійні якості та широкий репертуар принесли Наталії Пономарчук звання Заслуженого артиста України (2001). Вона є лауреатом Національного конкурсу диригентів ім. С. Турчака (м. Київ, 1998).

    В якості гостьового диригента в рамках гастрольних турне Європою Наталія Пономарчук виступала в таких концертних залах, як Театро Реал, Аудіторіо Насіональ, Театро Зорзуела (Мадрид, Іспанія), Палац Музики Каталонії (Барселона, Іспанія), Театро Колонь (Корунья, Іспанія), Палац Мистецтв Королеви Софії (Валенсія, Іспанія), Конференц Центр та Концерт-хол (Більбао, Іспанія), Курсаал (Сан-Себастьян, Іспанія), Аудіторіо де Галіція (Сантьяго, Іспанія), Театро Монументаль (Лісабон, Португалія), Каса да Мусіка (Порто, Португалія), Сала Верді Консерваторіо (Мілан, Італія), Конгрес-хол (Варшава, Польща), Мегарон (Греція), Симфонічний оркестр Тіранського радіо (Албанія).

    В`ячеслав Грязнов – піаніст і композитор, є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів, одним з останніх став New York Concert Artists Worldwide Debut audition (2016), перемога на якому дала музикантові можливість зіграти сольні концерти в залі Берлінської філармонії, Карнегі в Нью-Йорку, а також записати компакт-диск під лейблом Steinway & Sons.

    Піаніст виступає сольно і з симфонічними оркестрами в багатьох країнах Європи, СНД, Африки, в Грузії, Японії, США, Китаї, Австралії і в багатьох містах Росії. Музикант брав участь в міжнародних фестивалях: «Кремль музичний» і «Арт-листопад» в Москві, фестивалях в Швейцарії, Франції, Японії, Литві та інших країнах. Протягом довгого часу В'ячеслав Грязнов є учасником програми «Зірки XXI століття», що проводиться Московської філармонією при підтримці Міністерства культури Російської Федерації і спрямованої на просування молодих талановитих російських музикантів в регіонах Росії.

    Активну концертну діяльність В'ячеслав Грязнов поєднує з композиторською творчістю - створенням обробок шедеврів оперної, балетної, оркестрової, камерної музики, творів для органу і романсів, - і вже знайшов репутацію одного з найпомітніших молодих авторів в цій області. Їм зроблені транскрипції творів М. Глінки, А. Бородіна, П. Чайковського, С. Рахманінова, І. Стравінського, Г. Свиридова, Ф. Куперена, І. С. Баха, Ж. Бізе, Г. Малера, К. Дебюссі, М.Равеля, Дж.Гершвіна, Л.Бернстайна, А.П'яццолли для фортепіано соло, фортепіанних ансамблів, двох фортепіано і хору, фортепіано та оркестру і різних камерних ансамблів, а також каденції до фортепіанним концертам Й.Гайдна та В. А. Моцарта.

    Допускаються діти тільки з 9 років

    Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40
    Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.
    Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті
    www.dnepr-philharmonic.com
    https://dnepropetrovsk.karabas.com



    Наталія Пономарчук
       

    Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Примітка:
    У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
    Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
    Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

    Експорт афіші

    copyright © gorod.dp.ua
    Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

    О проекте :: Реклама на сайте