Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 25 апреля 2024
11:20

Коварство и Любовь

Посмотреть афишу: Коварство и Любовь

10 лютого в Академічному театрі оперу та балету Київський академічний Молодий театр представить виставу «Підступність і кохання».

Шедевр класика німецької літератури Фрідріха Шиллера вже майже 200 років не зникає зі сцен світових театрів. Це й не дивно: історія чистого, ніжного та палкого кохання, якому протистоїть сила людської підступності, - завжди актуальна та цікава глядачам. Тим паче, коли на сцені її втілює провідний український театральний колектив - Київський академічний Молодий театр.

Постановка режисера та художнього керівника театру Андрія Білоуса відкриває нові, романтичні грані класичного твору. Головне тут не вплив політики на долю простих людей, а відносини між чоловіком та жінкою.

Дивитися на це неймовірно цікаво – особливо тому, що на сцені такі яскраві актори. Ліліана Ребрик у ролі підступної леді Мільфорд настільки приваблива, що відірвати очей від неї просто неможливо. Яскраве червоне плаття, оголене плече, червона помада – її образ притягує та лякає одночасно.

Дмитро Суржиков в образі Вурма – неймовірно природній та переконливий, а Ірма Вітовська-Ванца зі своєю навіженістю та грайливістю додає драмі неочікуваної комедійності.

Приголомшлива режисура, розкішні декорації, музика, костюми – все це заворожує аудиторію з перших хвилин. Ця вистава - до мурах по тілу - ще довго не відпускає глядачів, даруючи насолоду післясмаку справжнього театрального делікатесу.

Тривалість: 2 г. 45 хв.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте