Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пн, 29 апреля 2024
00:15

Король Данило

Король Данило

Экшн, История

Україна, 2018, 🕓 96 min

INVERT Pictures

Реж.: Тарас Химич
✩✩✩: СЕРГIЙ ЯРМОШЕНКО, ОЛЕГ СIКИРИНСЬКИЙ, ЮРIЙ ВИХОВАНЕЦЬ, ОЛЕКСIЙ КРАВЧУК, ОЛЕКСАНДР КУЗЬМЕНКО, ПЕТРО БЕНЮК, АЛЬБIНА СОТНIКОВА, ВЕРОНIКА ШОСТАК, РИНАТ ХАЙРУЛЛIН, ДМИТРО УСОВ, ДЕНИС ПАСЄЧНИЙ, IРИНА НIКIТIНА, ВАЛЕРІЙ ПАСЕЧНИК, МИРОСЛАВА РАЧИНСЬКА, ВIКТОР ЛАФАРОВИЧ, ЮРІЙ ЖУРАВЕЛЬ, МАКСИМ ВЕРШИНА, ВАСИЛЬ МИСЬКО, ОЛЕКСАНДР НАЗАРЧУК, ОРЕСТ ПАСТУХ, РОМАН МУЦЬ


Український фільм «Король Данило» – історичний бойовик вітчизняного виробництва, знятого на основі життя історичної постаті Данила Романовича, більше відомого як Галицький. Режисером стрічки став Тарас Химич, який до цього зняв на одне документальне кіно історичного характеру, зокрема про УПА та УГА. Також українські глядачі уже гають Тараса Химича за фільмом “Жива” 2016 року випуску. Дата виходу кінострічки запланована на 11 жовтня.

У центрі сюжету 13-те століття, 1238 рік. Данило та його брат Василько розширюють володіння своїх земель. Для цього вони завойовують замок тевтонського ордену. Там Данилові вдається захопити цінного полоненого – магістра. Він переконує головного героя разом об’єднатися у боротьбі проти злісного ворога зі сходу – Хана Батия, який іде багатотисячним військом на захід. Щоб ефективно протистояти монголам, Данило хоче мобілізувати військо і реформувати лінію захисних фортець. Таке рішення не подобається боярам, які б охоче здалися Батию задля збагачення. Бояри за допомогою найманців ідуть війною на Данила. Король намагається знайти вихід з цього глухого кута. На найближче оточення і на самого головного героя безліч боїв.


Сайт: www.facebook.com/koroldanylo


Даня  (23.11.18 17:59): Яка ж дурня. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте