Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
07:37

Егон Шилє: Смерть і Дівчина

Посмотреть афишу: Егон Шилє: Смерть і Дівчина Биография, Драма

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує на вечори німецького кіно. До перегляду представлено фільм «Егон Шилє: Смерть і Дівчина».

Початок ХХ століття. Егон Шилє – один з найбільш провокаційних художників у Відні. Його життя обертається навколо двох жінок: його сестри і першої музи Герті і 17-річної Уоллі, можливо, його єдиної любові, увічненої у знаменитій картині «Смерть і дівчина». Радикальні картини Шилє викликають скандали у віденському суспільстві, але першопрохідці – Густав Клімнт і арт-дилери – відчувають, що мають справу з винятковим талантом. Егон Шилє не просто увійде в історію – він також пожертвує своє життя і любов мистецтву.

Країна: Австрія, Люксембург, 2016 Хронометраж: 110 хв. Жанр: біографічна драма Режисер: Дітер Бернер («Піаністка») У ролях: Ной Сааведра, Маресі Райнер, Валері Пачнер

Фільми демонструються німецькою мовою з українськими субтитрами

Слов’янський центр, 6-й поверх


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте