Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 26 апреля 2024
14:16

Акутагава Рюноске. Айкідо: мистецтво втілення

Акутагава Рюноске. Айкідо: мистецтво втілення

Семинар

Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека імені Первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія запрошує всіх поціновувачів традицій японської культури на захід, в межах нового проекту сектору соціокультурних проектів і зовнішніх зв'язків «Східні історії. Інтерактив».

Японія на зламах часів. Що відбувається у літературі та східних мистецтвах, які імена та філософії відзеркалюють ті зміни?

Чому Акутагаву Рюноске - майстра короткого японського оповідання, письменника- модерніста початку XX сторіччя, називали драконом? Чому він мусив змінити своє ім'я та що вплинуло на його ранню смерть?

Як відбувалась еволюція і трансформація видів японської зброї ? В чому полягає парадоксальність японських традицій?

Чому народилось айкідо, що уявляє собою його система «тіла-духу», в чому сутність векторів джіу джитсу (тай дютсу), дайті рю джіу джитсу, дею до - "революційного " кроку вчителя Кано?

Вже цікаво?

Розповідь проілюструємо мультимедійною презентацією, показом технік та роботою зі зброєю та рукопашною схваткою. Доповнять візуальний ряд і архівні відео про перших майстрів будо, його розвиток та сучасні втілення.

Як бачите, тем та акцентів багато, але ми крок за кроком будемо створювати цю східну картину разом.

Зустріч пройде за участю керівників-майстрів та вихованців міської молодіжної громадської організації Центру «Сідзен» (м. Дніпро) та товариства «Кімусубі» (м.Кам`янське).

Тел. для довідок: 067-281-09-34, Олена Ємельянова


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте