Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
14:38

VIDVERTO, сольний концерт

Посмотреть афишу: VIDVERTO, сольний концерт Рок

У січні 2010 Євген Назарук під акустичну гітару напише перші пісні, які стануть матеріалом майбутнього VIDVERTO. На концертах Назарук виконує пісні в супроводі акустичної гітари. У березні 15го, відбудеться перший спільний виступ Євгена Назарука з ударником Олександром Криворучко, акустично. На одному із виступів, Євген Назарук знайомиться з майбутнім бас-гітаристом, яким стане Сергій Кметь. З червня 15го року гурт починає давати виступи утрьох, іноді використовуючи у якості супроводу то кахон, то повноцінну барабанну установку. У липні 15го Сергій знайомить учасників з майбутнім гітаристом бенду – Віталієм Анєчкіним. VIDVERTO починають давати концерти в електричному форматі, роблячи акцент на потужності і роковій енергетиці колективу. Перший масштабний виступ учотирьох відбудеться 25го липня 15го року на фестивалі «Революція». Публіка, і особливо дівчата - в захваті. У гурту буде слухач і успіх. 14.09.15. гурт оголошує назву новоствореного колективу – VIDVERTO. Назва гурту остаточно була визначена по дорозі з концерту у Жовтих Водах, вона відповідала цілі творчості колективу – бути відвертим. За пів року VIDVERTO встигли зробити матеріал для сольних виступів і подорожує Україною з концертами. В грудні 2015го VIDVERTO видають платівку під назвою "Мандруючи Україною". У квітні 2016, на знімальному майданчику кліпу "Скільки того життя" гурт знайомиться з новим ударником колективу - Антоном Приймаченко. Серпень 17го - VIDVERTO вдруге гості львівського фестивалю "Українська пісня", вже серед хедлайнерів. Цілий стадіон співає їхню "Любов". В березні 18го року підводять підсумки своєї бурхливої концертної діяльності і випускають ЕР "Відпускай", якій містить шість драйвових рокових треків, написані в різний час діяльності колективу. Після випуску "Відпускай" VIDVERTO починає активну роботу з відомою київською продюсерською агенцією ФДР. Саунд бенду набуває сучасного актуального звучання і треки починають брати в ротацію центральні українські радіокомпанії, серед яких ЄвропаПлюс, ДжемFM, КраїнаФМ, АвтоРаідо, FMГаличина, ПерецьFM, а також багато локальних радіостанцій, переважно західної і центральної України. Відеороботи колетиву можно побачити на локальних телеканалах країни. У червні 18го, в зв'язку з переїздом в Китай, колектив полишає Антон Приймаченко і на зміну приходить новий барабанщик - Олексій Середюк. За час концертної діяльності VIDVERTO ділили сецну не тільки з топовими українськими гуртами, як Бумбокс, OTORVALD, Антитіла, Тартак, Скрябін, СКАЙ, а і закордонними, такими як URIAH HEEP і LORDI. Учасникі фестивалів: СхідРок, KozakFest, Mainstage UA, GreenSportFest, Мото Open Fest. Учасники телепроектів: Х-фактор, Українська пісня, Мамахохотала, політичне токшоу Народ проти. VIDVERTO займають активну громадянську і проукраїнську позицію. Відкриті для роботи з волонтерами і іншими небайдужими до долі країни людьми. Періодично відвідують з концертами бійців в зоні АТО. Дітей в дитячих будинках-інтернатах.

Сучасний склад гурту:

  • Євген Назарук – тексти, музика, гітара, вокал
  • Кметь Сергій – бас-гітара
  • Віталій Анєчкін – гітара Олексій Середюк – барабани.
  • https://www.facebook.com/events/282920265766853/


    Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Примітка:
    У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
    Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
    Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

    Експорт афіші

    copyright © gorod.dp.ua
    Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

    О проекте :: Реклама на сайте