Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пн, 29 апреля 2024
23:36

Danish Days Jazz Quartet

Посмотреть афишу: Danish Days Jazz Quartet Джаз

Danish Days Jazz Quartet Унікальна міжнародна колаборація джазових музикантів з Данії, Польші та України у рамках Днів Данії в Україні!

Якщо поглянути в минуле, данська музика була завжди пов’язана з простором і відкритістю та відзначалась особливим підходом до звуку та його сутності. Протягом кількох поколінь і десятиліть музиканти виробили неймовірний стиль, що позначився на різних напрямках сучасної джазової музики. Сьогодні данські джазові музиканти відомі своєю потужною творчістю на європейській джазовій сцені, проте цього величного, всесвітньо відомого звучання могло б не сформуватися, якби не бажання данської джазової спільноти співпрацювати та навчатися у музикантів з усього світу.

Цей ексклюзивний джазовий проект представить багатий досвід світових талантів, що об’єднуються в Квартет виключно до Днів Данії в Дніпрі:

Jonas Johansen — відомий данський джазовий барабанщик, композитор. Його дискографія налічує 14 власних альбомів та більш ніж 180(!) альбомів записаних з іншими виконавцями. Йонас грав з багатьма легендарними джазовими музикантами, такими як Enrico Pieranunzi, Eliane Elias, Marc Johnson, Steve Swallow, Mike Stern, Renee Rosnes, Egberto Gismonti, Toninho Horta, Airto Moreira, John Taylor, McCoy Tyner, John Scofield, Joe Henderson, Vince Mendoza, Tom Harrell, Jon Balke, Chris Minh Doky, Joyce Moreno та Kala Ramnath. Також він відомий своєю участю у Aarhus Jazz Orchestra, Norbotten Big Band, WDR Big Band, HR Big Band and NDR Big Band.

Maciej Kadziela — польський джазовий саксофоніст та композитор, випускник Rhythmic Music Conservatory в Копенгагені. Завдяки своїй освіті, Мацей знайшов унікальне звучання, що поєднує простір та відкритість скандинавської музики, та традиції польської народної музики.

Яків Цвєтінський – український джазовий трубач, композитор і аранжувальник, лідер колективів LLT Trio і Yakiv Tsvietinskyi West Michigan Project. Випускник Western Michigan University (США), де в 2018 році отримав ступінь магістра в області джазового виконавства. Отримувач премії DownBeat Student Music Award в 2017 і 2018 роках. Виступав на багатьох джазових фестивалях в Україні та за кордоном, включаючи EFG London Jazz Festival, Gilmore Keyboard Festival, Leopolis Jazz Festival (Alfa Jazz).

Ігор Закус — український джазовий бас-гітрарист, композитор, один з засновників відомого проекту “Jazz-Коло”. Ігор регулярно працює як із зірками популярної музики, так і з українською джазовою елітою.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте