Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
00:59

Вероніка Чорненька. Молоко. Види захисту

Посмотреть афишу: Вероніка Чорненька. Молоко. Види захисту

Кімната запрошує на відкриття нової виставки мисткині Вероніки Чорненької "Молоко. Види захисту", що відбудеться 6 вересня о 19:00. 

"Немовля, що було спочатку всередині матері, тепер приймає мати всередину себе.

У період годування присутній елемент фрустрації, оскільки воно не замінює пренатальної єдності з матір’ю. Материнське молоко і самі груди в позитивному аспекті є символом материнської доброти, невичерпного терпіння і щедрості, а також творчості. Найпершим об'єктом заздрощів стають груди, що годують, оскільки немовля відчуває, що вони володіють всім, що йому потрібно, і, що існує необмежений потік молока і любові, який груди залишають для власного задоволення. Це відчуття поєднується одночасно з образою і ненавистю, в результаті чого руйнуються відносини з матір'ю." - на основі праці Мелані Кляйн «Заздрість та вдячність». 
Вероніка Чорненька - художниця, народилась в 1995 році, з дванадцяти років створює автопортрети, задаючись питаннями самоідентифікації. Закінчила музичну школу за відділом фортепіано. Наразі навчається за спецальністю Психологія в Дніпровському національному університеті ім. О. Гончара. Живе та працює в місті Дніпро.

Вхід вільний. Шукайте нас всередені галереї Артсвіт, вул. Січових Стрільців, 4а. Працюємо ми також за графіком Артсвіт, з 12:00 до 20:00. Виставка триватиме до 18 вересня. 

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте