Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 26 апреля 2024
02:47

ATB DNIPRO MARATHON 2018

Посмотреть афишу: ATB DNIPRO MARATHON 2018 Спорт

16 вересня м. Дніпро перетвориться на головний біговий центр України. Адже місто буде проводити ATB  Dnipro Marathon - велику бігову подію міста, в рамках якої, вже вдруге, пройде в нашому місті Чемпіонат України з марафонського бігу серед дорослих. В цьому році кожен любитель бігу зможе пробігти 42 км поряд з елітними українськими марафонцями.

Організаторами  заходу є Федерація легкої атлетики Дніпропетровської області  та  Громадська організація «Старт Дніпро». Захід відбудеться за сприяння Дніпровської міської ради в рамках програми Бориса Філатова «Дніпро-спортивна столиця». Генеральний спонсор марафону вже традиційно компанія «АТБ-Маркет».

Минулого року місто провело свято з марафонського бігу Dnipro АTB Marathon, в якому прийняло участь близько 1900 людей. Рівень проведення змагань, якість траси, безпеки та задоволення учасників та глядачів від змагань надали змогу Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області надати заявку до Федерації України щодо проведення офіційного відбіркового Чемпіонату України в нашому місті вже вдруге. А це говорить про новий рівень змагань, високий рівень безпеки та якості.

В 2017 році траса марафону була сертифікована представником міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF), а це означає точність виміру та прийняття результатів спортсменів в міжнародній спільноті. Організатори вже отримали сертифікати від AIMS  (Асоціації  міжнародних марафонів та пробігів ) та IAAF .

      Планується, що в ATB Dnipro Marathon в цьому році прийме участь 3500 учасників.  На сьогодні відбувається активна фаза реєстрації на короткі дистанції та на дитячі забіги. Зареєстровано більше ніж 1500 учасників. Серед таких учасників є представники з усієї України, а також іноземні гості із Польщі,  Туреччини, Молдови. Найстаршому учаснику марафону – 70 років.

    Організатори разом з Генеральним спонсором компанією «АТБ-Маркет» мають бажання встановити національний рекорд -­ сама велика корпоративна команда, що прийняла участь у легкоатлетичному забігу, та внести до Національного Реєстру Рекордів і заявити про своє досягнення на всю Україну.

На сьогодні команда складає 667 учасників, які приїдуть з п'яти міст - Дніпро, Київ, Харків, Львів, Одеса.  Такого ще не було в Україні.

Вже традиційно, аби гідно підготувати учасників до змагання, в цьому році було продовжено в рамках підготовки до марафону проведення відкритих тренувань. Вперше в Україні! Громадська організація «Старт Дніпро» завдяки Генеральному спонсору компанії «АТБ маркет»,  об'єднує бігові клуби України і проводить серію відкритих тренувань «Поглянь на біг по-новому» в п'яти містах України - Дніпро, Київ, Харків, Львів, Одеса. Організатори показують і розказують яким різним може бути біг! Одні з кращих бігових клубів України, професійні тренери!  6 тижнів, 5 міст, 5 великих бігових клубів, 15 тренерів та багато бігунів.

Також у рамках підготовки до марафону організатори відкрили школу волонтерів. Протягом серпня-вересня всі бажаючи мають можливість отримати велику кількість цінної інформації під час лекцій з експертами та отримати практичні навички під час найбільшої бігової події Дніпра – ATB Dnipro Marathon!

В цьому році призовий фонд  заходу залишається незмінним - 300 000 грн, які надає спонсор Заходу компанія «АТБ-Маркет». Організатори будуть заохочувати грошовими призами не тільки елітних спортсменів, а і аматорів. Встановлені заохочувальні  грошові бонуси за рекорд траси минулого року.

Дистанції, які пропонують організатори для учасників:

  • Для самих підготовлених спортсменів марафонська (42,195 км) та півмарафонська дистанції (21,0975 км), естафета 2х21,0975 км
  • Для тих, хто любить біг і мріє про марафон – дистанції 5 та 10 км, естафета 2х10 км+2х11,05 км
  • Для тих, хто вперше буде випробувати свої сили  -  благодійна «Миля Добра» (1,6 км), яку пропонується бігти  всім, хто бажає вперше прийняти участь в змаганнях,  людям з обмеженими можливостями, студентам, пенсіонерам, та допомогти у зборі коштів для Дитячої лікарні № 5 на придбання електроенцефалографу. Вартість апарату 197000 грн.
  • Традиційно відбудуться дитячі забіги на дистанціях: 1000 м, 500 м і 100 м, на фініші яких кожен маленький учасник отримає свою власну медаль.

Окрему увагу організатори приділяють благодійній Милі Добра, яка пройде в рамках марафону. В цьому році 16 вересня учасникам ATB  Dnipro Marathon буде надана можливість пробігти «Милю Добра» – благодійний забіг де кожен має можливість подарувати здоров`я дітям. Збираємо кошти для Дитячої лікарні № 5 на придбання електроенцефалографу. Дитяча лікарня N5 міста Дніпра спеціалізується на веденні хворих дітей із захворюваннями нервової системи. Вартість апарату 197000 грн. З кожної реєстрації на благодійній «Милі добра»  150 грн стартового внеску буде перераховано на Благодійний фонд «Kiddo». Бігти і робити добро - легко! Ми хочемо допомагати людям знову відчути радість та бігати разом з нами. 

Як і в минулому році траса марафону в Дніпрі (42,195  км)  – незмінна і є ідеальною для встановлення особистих рекордів серед спортсменів. Маршрут проходить в один круг, практично відсутні перепади висот на трасі. Вже сьогодні елітні спортсмени заявляють про бажання встановлення нових особистих рекордів в рамках Чемпіонату України та відбір на Чемпіонат Світу 2019 р. Старт і фініш марафону відбудеться з Площі Героїв майдану.

Траса марафону стартує з площі Героїв Майдану в сторону Льодової арени по Набережній Заводській, а також в сторону ж\м Перемога-3 по Набережній Перемоги. Незважаючи на довгий маршрут і перекриття доріг, організатори будуть робити все можливе щодо інформування жителів стосовно зміни маршрутів та перекриття доріг.

15 вересня з 11:00 до 21:00 та 16 вересня з 06:30 до 16:00  - пл. Героїв Майдану: від перехрестя вул. Короленка і пр. Д. Яворницького до перехрестя вул. М. Грушевського  і пр. Д. Яворницького, а також від перехрестя вул. Володимира Мономаха і пр. Д. Яворницького до перехрестя вул. М. Грушевського і пр. Д. Яворницького.

16 вересня 2018 з 6:30 до 16:00 - пр. Д. Яворницького: від перехрестя з вул. Короленко до перехрестя з вул. Мостова (магазин «Драйв спорт»).

16 вересня 2018 з 6:30 до 16:00 - вул. Набережна Заводська: від річпорту до Льодової арени, з перекриттям перехресних шляхів.

16 вересня 2018 з 6:30 до 16:00 -вул. Юліуша Словацького: Січеславська Набережна, з перекриттям перехресних шляхів.

16 вересня 2018 з 6:30 до 16:00 - вул. Набережна Перемоги,1 до кола на ж/м Перемога – 3, з перекриттям перехресних шляхів.

Організатори разом з міською владою будуть забезпечувати медичний супровід учасників, харчування та воду на трасі, безпеку учасників та глядачів. Так учасникам буде забезпечено 9 пунктів гідратації та харчування з  1500 літрів води, ізотоніками, 2 тонами фруктів та печива .  13 карет швидкої допомоги, 9 екіпажів Червоного Хреста будуть слідкувати за станом здоров’я учасників.  Пряма трансляція заходу на спортивному  інтернет-каналі X-sport, YouTube та на місцевих каналах.

Напередодні марафону 15 вересня учасників чекає виставка спортивних товарів DniproSportExpo в залах гранд-готелю «Україна», де всі спортсмени зможуть не тільки отримати стартовий пакет, а також придбати екіпірування та багато корисних товарів  для бігу та здоровья.

Реєстрація на всі дистанції, в тому числі і на дитячі забіги  відкрита і продовжиться до 10 вересня 2018 року або до вичерпання ліміту учасників.  Безкоштовна реєстрація для людей пенсійного віку, людей з обмеженими можливостями та учасників АТО та бойових дій.   

Вартість реєстрації:

  • Марафон  - 850 грн. В вартість стартового внеску входить номер, чіп, футболка, медаль фінішера, рюкзак, спеціальні пропозиції від партнерів заходу, онлайн-диплом з результатом, смс-інформування результату, підтримка на трасі фан-групами та музикантами, освіжаючі пункти по трасі, яскраві фото з забігу
  • Вартість стартового внеску на Благодійний забіг «Миля Добра» становить:– 250 грн

З кожної реєстрації 150 грн стартового внеску буде перераховано на Благодійний фонд «Kiddo» на придбання електроенцефалографу

  • Дитячі забіги  (100 м, 500 м, 1000 м) – як завжди безкоштовні.

Організатори допоможуть подивитися на біг по-новому, закохатися в нього і залишитися з ним надовго!

Всі подробиці на офіційному сайті: www.dnipromarathon.com
Організатори:  ГО «Старт Дніпро» та Федерація легкої атлетики Дніпропетровської області 
Генеральний спонсор –компанія «АТБ-МАРКЕТ»




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте