Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
20:19

DNIPRO-BOOK-FEST 2018

Посмотреть афишу: DNIPRO-BOOK-FEST 2018 Конкурс, Кастинг, Литература

З 1 лютого по 15 травня 2018 р. проводився Всеукраїнський літературний конкурс прозових україномовних видань «Dnipro-Book-Fest».

Мета Конкурсу – популяризація сучасних українських авторів та прозових україномовних видань у м. Дніпро та регіоні, презентація авторської концепції сучасних українських письменників та дизайнерів книжкових обкладинок, залучення населення до читання українських книг, знайомство авторів України з регіоном Придніпров’я.

Конкурсанти змагалися в чотирьох номінаціях: проза для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, проза для підлітків, прозові твори (романи, повісті), кращий дизайн книжкової обкладинки.

У конкурсі взяли участь автори з 28 міст України. Фонд Центральної бібліотеки м. Дніпро поповнився романами, повістями, дитячими та підлітковими книжками різної тематики у кількості понад 140 примірників. З виданнями конкурсантів можна ознайомитися у відділі художньої літератури Дніпровської Центральної міської бібліотеки. Для оцінки надісланих на конкурс робіт було створено журі, до складу якого увійшли літературні критики, письменники, журналісти, діячі мистецтв, представники організаторів конкурсу та громадських організацій. Наразі підведені підсумки конкурсу.

Всі автори, які взяли участь у конкурсі, запрошені на Всеукраїнський фестиваль прозових україномовних видань «Dnipro-Book-Fest», який буде проходити  6-7 вересня 2018 року у Центральній міській бібліотеці м.Дніпро (вул.Воскресенська, 23).

Фестиваль проводиться Дніпровською Центральною міською бібліотекою та Благодійною організацією «Благодійний Фонд «Ukrainian Modern Art Lab»» м. Дніпро.

У програмі фестивалю церемонія нагородження переможців та дипломантів конкурсу «DNIPRO-BOOK-FEST», круглий стіл з психології творчості, творчі зустрічі з письменниками – учасниками конкурсу, автограф-сесії, продаж книжок.

Сторінка конкурсу у facebook: Dnipro Book Fest
Cторінка конкурсу на сайті Дніпровської Центральної міської бібліотеки:
http://library.dp.ua/projects.php?id=65

Координатори проекту:

Ольга Рєпіна – голова журі конкурсу, письменник, арт-критик, журналіст, e-mail: dniprobookfest@gmail.com
Наталія Шелест –  в.о.заступника директора Дніпровської Центральної міської бібліотеки, тел.: 0567450557, e-mail: library.dp.ua@gmail.com
Віталій Кучеренко – завідувач сектором відділу соціокультурної діяльності  Дніпровської Центральної міської бібліотеки Віталій Кучеренко, тел.: 095 2340082


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте