Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пн, 29 апреля 2024
10:21

Ігри Героїв

Ігри Героїв

Спорт

28 липня в Дніпрі на території парку Шевченка пройдуть всеукраїнські змагання з функціонального багатоборства "Ігри героїв". Початок о 15:00.

Ветерани АТО – спортсмени з різних міст України змагатимуться з функціонального багатоборства. Функціональне багатоборство є програмою вправ на силу та витривалість, до складу якої входять переважно добірки аеробних вправ, зарядки та важкої атлетики і функціонального багатоборства.

Ігри Героїв (англ. Games Heroes) — спортивні змагання ветеранів з інвалідністю та цивільних людей з інвалідністю. Ігри були започатковані в Україні 21 травня 2016 року проводяться серед ветеранів Збройних сил України, а також цивільних з інвалідністю. Головна мета «Ігор Героїв» — психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація бійців, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження та поширення спортивного руху серед молоді, малозахищених та соціально вразливих верств населення.

Ігри Героїв - волонтерський проект. Підготовкою спортсменів займаються декілька залів по Україні - в Харкові, Києві, Одесі, Миколаєві, Дніпрі, Львові.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте